Sari la conținut

ax3008

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ax_92_ax
  • Skype
    ax_nr_1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Jilava - Ilfov
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda cbr f4i
  • Numar Moto
    B-87-ZLA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda cbr f4i

ax3008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut, Are cineva o carena fata de f4i (de plastic), sau bucati din ea ? Bucata asta lipseste :
  2. Ok , va multumesc ! cristi , se intampla si cand e rece si cand este cald
  3. Salut , Uneori , cand decelerez/franez brusc si cu ambreiajul apasat si fara , motorul moare . La turatii joase merge cam prost( parca in 3 pistoane ) , mai da cate-un rateu si scoate fum(benzina nearsa) . Filtru aer curatat , bujii bune , Sa fie pompa/filtrul de benzina ?
  4. un R6 model mai nou ~2007 rosu-negru-alb cu numar de Prahova din ce am vazut eu
  5. honda cbr f4i an 2001 , nu am facut nicio modificare motocicletei . azi a facut asa pentru prima oara .
  6. Salut , Azi scot mobra la o plimbare , ajung intr-o curba90 grade (pe care o iau de obicei cu 60 kmh ) si vad ca am 80kmh . prima oara am crezut ca nu reusec sa o iau , dar am luat-o ca de obicei si mi-am dat seama ca bordul arata mai mult . La oprire , cand franez sa zicem de la 100 la 0kmh , se opreste (viteza reala 0 kmh), iar bordul afiseaza 20 kmh - 18 - 15 .... si tot asa pana la 0 . Apare oarecum un lag la kilometraj . Eu vreau sa stiu in primul rand ce ar putea sa aiba , iar in al doilea rand cum calculeaza calculatorul viteza pe care o afiseaza pe bord.
  7. Sunt si eu curios, la ce va trebuie ? Nu e mai ok sa se auda tare decat incet?
  8. 1 litru mai mult la 100km , asta am vrut sa zic. in loc de 7 consuma 8 .
  9. dupa cum spune titlul sunt curios daca o toba sparta poate afecta consumul/puterea ? la mine s-a format o gaura, cam cat 3 bete de chibrit puse unul langa altul, la sudura arcului , ca in poza. consumul este mai mare cu 1% si cam miroase a benzina dupa ce o folosesc ..
  10. este posibil sa mearga in 3 pistoane ? am mai pornit-o odata si am ascultat cu atentie si nu prea se aude " rotund".
  11. Salut , Vin cu o intrebare : de la ce poate sa-i creasca consumul unei motociclete( cbr f4i 2001) ? Iesi am scos-o pentru prima oara pe anul acesta la drum , mai avea cam 3 litri , s-au dus extrem de repede(~15 km). Am presupus ca era benzina "stătută". Merg azi la petrom , bag de 21 de lei (3,5 litrii) , la fel , nu-mi ajung decat pentru 16 km. Alte simptome : -la turatii mici (<2000 ) , turometrul oscileaza. -la rece nu sta la relanti . -anul trecut , pe la sfarsitul sezonului , i s-a schimbat distributia si i s-au reglat jocurile la pastilutele de la supape( din acel moment a inceput sa nu mai stea la rece la relanti)
  12. Salutare din nou , colegii mei motociclisti , Azi , dupa 3 saptamani in care a stat cuminte in garaj, am pornit-o fara probleme si am facut impreuna prima tura pe anul acesta. Mentionez ca nu i-am facut absolut nimic, doar am lasat-o in garaj .
  13. Salut , problema sta in felul urmator : Intru in garaj , pun contactul , se aude injectia , se aprind farurile ( le sting), pana aici totul ok. O scot din viteza , trag ambreiajul , si o pornesc. primele 10 secunde merge normal , dupa care da sa moara , incerc sa o ajut din acceleratie dar degeaba , tot moare . Apoi , nu mai porneste decat dupa cateva zile , dar la fel , porneste , sta 10 secunde si moare. Pe peretii tobei s-a depus un strat subtire de negreala(care miroase a ulei) , cred ca de la cat am incercat la automat. Bateria( a ramas montata pe motocicleta pe timpul iernii) sa zicem ca are putere ( lumineaza cat de cat ok faza lunga) , de umblat la motocicleta n-am umblat toata iarna ( doar o mai porneam asa din cand in cand pana la sfarsitul lui decembrie , dupa care nu m-am mai atins de ea) Ce ar putea avea ? Ps:si inca ceva , anul trecut , dupa ce i-am schimbat distributia , o porneam la rece si motorul dadea sa se opreasca asa ca trageam putin de acceleratie pana se incalzea. la cald pornea fara probleme
×
×
  • Creează nouă...