doctoru1980 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salutare tuturor, De cand am scos motocicleta de la iernat am o problema cu senzorul de viteza, in sensul ca functioneaza intermitent (cateodata functioneaza, cateodata nu). Ma gandesc sa nu fie un contact oxidat sau ceva de genul dar nu stiu exact unde il gasesc. Aveti idee unde gasesc acest senzor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Salut. Si eu am avut problema cu senzorul la honda 929. Am gasit altul la dezmembrari. In cazul meu, senzorul se gaseste deasupra cutiei de viteze, undeva sub rezervor. Din partea dreapta a motorului se vede. E negru cu 3 fire de culori diferite (roz, verde si galben sau negru...nu mai stiu exact) si se prinde in 2 suruburi. Sper sa fie la fel si la tine si sa il gasesti repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoru1980 Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Salut. Si eu am avut problema cu senzorul la honda 929. Am gasit altul la dezmembrari. In cazul meu, senzorul se gaseste deasupra cutiei de viteze, undeva sub rezervor. Din partea dreapta a motorului se vede. E negru cu 3 fire de culori diferite (roz, verde si galben sau negru...nu mai stiu exact) si se prinde in 2 suruburi. Sper sa fie la fel si la tine si sa il gasesti repede Deci nu este prins pe cutia de viteze? Sau este pe cutie fix sub rezervor? Cat te-a costat senzorul la dezmembrari? Editat Aprilie 19, 2013 de doctoru1980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 am pus astea doua poze ca sa iti faci o idee. eu am dat pe el 60 de lei, dar unii cer si 150 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoru1980 Postat Aprilie 26, 2013 Autor Share Postat Aprilie 26, 2013 Multumesc mult pentru informație. La mine senzorul se gaseste pe blocul motor, in spatele primului cilindru din dreapta. O sa-l desfac sa vad daca nu cumva este murdar sau ceva de genul. Daca nu rezolv problema e grav pentru ca nou costa 190 euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Bine ca l-ai gasit. Si eu am crezut ca e murdar prima data, dar era stricat. Poate gasesti la dezmembrari si iesi mai ieftin. Succes la cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoru1980 Postat Decembrie 25, 2013 Autor Share Postat Decembrie 25, 2013 Salutare, Am mers tot sezonul trecut asa cu motorul dar pt sezonul viitor as avea nevoie de un senzor de viteza si nu as vrea sa dau foarte multi bani pe el. Are cineva unul SH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_zx6rr Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Dezmembrez HONDA CBF 5OO PC 39 DIN 2006 /index.php?/topic/710734-dezmembrez-honda-cbf-500-pc-39-fabricatie-2006/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate