ioneld Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Din cauza faptului ca mi-am cumparat un Ural sunt nevoit sa vand ijul cu care am facut atatea calatorii anul trecut {cca 2000 km } , are acte in regula pe numele meu , ITP valabil , trebuie facuta asigurare si se poate pleca cu el . Pretul 750 euro ....mai multe relatii la tel 0740376555 , se poate vedea in Chitila langa Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 facem un schimb de barci si de sei inainte de vanzare? cu diferentza platita din partea mea? da-mi un pm daca esti interesat... si bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Din pacate asa cum ti-am zis , nu-mi surade deloc ideea ..... asta ar duce la scaderea valori lui iar eu vreau sa il dau asa cum este . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Deloc, asa cum ti-am zis, iti platesc o diferenta. Gandeste-te. Nu tin musai, la acest schimb, nici barca mea de atas nu-i de lepadat, insa a ta imi place mai mult. Fa-ti calculele: paradoxal, daca vei face schimbul cu mine e posibil sa castigi mai mult... Piatza e cum o stii iar acest gen de motociclete ca ale noastre nu sunt din cele mai cautate (tot cum bine stii). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 Ok ..nui bai , asa cum am zis daca intervine ceva esti in capul listei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Bun. Indiferent de cum te hotarasti, sa ai vanzare buna (si rapida)! (poate ai o pereche de cartere bune pentru IJ Planeta 5?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 25, 2013 Autor Share Postat Mai 25, 2013 Io stiu ca vine pastele dar si asa chiar nu mai este nimeni interesat de o motocicleta cu atas usor de intretinut si cu un consum decent . Motocicleta este inca la vanzare ..... nu va sfiiti sa faceti oferte ca poate cine stie aveti noroc daca oferta este pertinenta . Valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Care nu ai motocicleta cu atas sa vi la intalnirile cu '' specific" acu-i momentu sa-ti iei ca numa maine nu-i poimaine si incepe sezonul . Nu ezitati sa faceti oferte ca nu dati cu parul facandu-le indiferent de cat de decente ar fi ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 23, 2013 Autor Share Postat Iunie 23, 2013 Sa vandut , se poate inchide . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Sa vandut , se poate inchide . Multumesc . Aşa de curios ce sunt, cu ataşul cum aţi rămas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 23, 2013 Autor Share Postat Iunie 23, 2013 Aşa de curios ce sunt, cu ataşul cum aţi rămas? A plecat la Sibiu asa cum era in foto intreg si nevatamat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawaba Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 sa fie intr-un ceas bun, Kawaba si sa te bucuri de Planeta, cat si ea de tine! totusi, daca cine stie cum, cumva, ti-e neplacut atasul... doar da-mi un semn... :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Ioane, felicitari! a intrat pa' maini bune mobra ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawaba Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 sa fie intr-un ceas bun, Kawaba si sa te bucuri de Planeta, cat si ea de tine! totusi, daca cine stie cum, cumva, ti-e neplacut atasul... doar da-mi un semn... :-) Ma crezi ca doar pentru atas am cumparato ? Multumesc mult o sa am grija de al .... si cand ma plictisesc de el il scot si eu la vanzare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate