Jump to content

Dr_krl

Super Membru
 • Content Count

  776
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dr_krl

 1. Așa cum spune și titlul, sunt interesat de transport pentru moto cu ataș Satu Mare - Suceava. Aștept eventualele oferte la 0740838682
 2. Are răbdare să stea cuminte în el la drumuri mai lungi?
 3. Are careva vreo idee unde sau cum se poate remedia ornamentul? Din păcate e cam șifonat.
 4. Și totuși cam de unde începe prețul negociabil? Ca să știe lumea și cam pe unde e limita bunului simț.
 5. Îmi place tot mai mult. Abia aștept să văd rezultatul final.
 6. Nu este posibil să fie din cauza uleiului problema? Poate e ulei vechi cu ceva pilitură și aciditate modificată care influențează contactul din cutie. Zic și eu, e o părere.
 7. Se pare că ai ceva de lucru la el. Când l-am adus nu părea așa distrus.
 8. În link-ul următor, pe ultima pagină, vei găsi explicată tehnica reglării aprinderii la Jupiter. Este pe ultima pagină. http://aspera.ro/files/user_uploaded/91/izhjupiter.pdf
 9. Dr_krl

  Ij (izh)

  La Ij-urile într-un cilindru nu ai voie să te eschivezi. Trebuie dat la pedală scurt şi hotărât.
 10. Un prieten vinde Yamaha Virago 750 cu ataş. Preţ 3800 euro. Moto se află în Satu Mare. Pentru detalii sunaţi la telefon 0740357205 şi întrebaţi. Motocicleta NU îmi aparţine.
 11. Vreau și eu unul dacă mai ai. Te-am sunat dar telefonul era închis.
 12. În mare parte e așa cum zice Vene. Eu am schimbat la Jupiter 3 motorul cu unul de Planeta 4. E trecut în acte noul motor și așa a rămas din 1998 de când am efectuat schimarea. Acum nu mai merge treaba. Am doi prieteni care anul trecut au făcut la fel, pe barba lor, dar la RAR (cu pile tari cu tot) nu au reușit să obțină înscrierea noului motor. Nu intru acum în detalii să scriu care au fost motivele, poate cu altă ocazie. Ce pot însă să vă zic este că am avut de dat niște explicații la vamă când am trecut anul trecut în Moldova mergând spre întrinirea de comuniste. M-au frecat frontieriștii m
 13. Citind ultimele 3 postări realizez cât de mult am îmbătrânit de o dați așa pe ghicite. În poze este un IJ Jupiter 3 cu motor de IJ 56 și cilindru de IJ Planeta 1 sau 2. Dacă vă bate gândul să-l cumpărați, verificați să fie trecut motorul în acte, altfel după noua legislație nu mai e posibil să schimbi motorul de 2 cilindri cu cel de 1 cilindru. Dacă vă bate gândul de orestaurare cu motor original, mai bine renunțați. Așa, acum, e bun de piese.
 14. Tu ai rezolvat problema cu legarea releului?
 15. Dr_krl

  Ij (izh)

  Ce releu de încărcare folosești? De Dacia sau original?
 16. Cumpăr piesă ca cea din imagine pt Jawa 250/353 dar în stare mai bună decât ce am Dacă cineva dorește la schimb a mea pentru una mai bună, ofer și diferența.
 17. 51% șanse să fiu și eu alături de voi. IZH Planeta 4.
 18. Care "mulți"? Unu' a aruncat ideea, un fraier îi oferă motor spre vânzare, altu' îl întreabă de sănătate și un al treilea constată. Ulterior revine primul fraier și se bagă din nou în seamă pentru a mai revigora această secțiune comatoasă a ”comunistelor” Chestia e că mi se pare că pe forum a scăzut mult activitatea ”comuniștilor” dar în schimb pare să se fi intensificat pe facebook. Păcat că e acest trend deoarece aici pe forum informația este mult mai bine organizată și structurată.
 19. Auzi, da' măcar i-ai trimis mesaj că suntem totuși în 2019? Poate nu știe. Că p-ici zice că intră mai rar..... Ce-mi plac mie astea din ciclul "mă interesează, caută-mă".
 20. Mulțumesc pentru poze. Din păcate nu corespunde cerințelor mele. Spor la vânzare.
 21. Eu am vopsit cu vopsea negru mat spray de la Wurth, coturile la o motocicletă Yamaha și a ținut foarte bine. Cel puțin pe ambalaj scrie că rezistă până la 800 * C(sau ceva de genul). Oferta este oricum variată iar dacă începe să se ducă vopseaua îl lmai revopsești din când în când. Un tub de spray e pe la 30-40 lei. kein problem
 22. Dacă chiar eşti hotărât să RESTAUREZI ceva la nivel profesional , atunci ei sunt răspunsul: http://www.chromierung.cz/en/. Dacă nu restaurezi ci doar repari, atunci merge şi vopsit. Eu am piese cromate de la ei şi sunt bestiali. Evident...costă de te uscă.
 23. Pentru ce dorești să o folosești? Întruniri moto și plimbări prin țară su colecție? Pentru plimbări, am eu IJ-ul albastru de la profil cu 2000 lei sau dacă ai chef de lucru am o Jawa 250 cu ataș Velorex 560 pentru care tocmai ce am cumpărat piese de 3000 euro din Cehia. Dacă plătești piesele, Jawa și atașul sunt bonus. Ambele cu acte în regulă pe numele meu. Aici ai mai multe imagini cu albastra. postările 2541, 2558, 2598, 2600din topicul atașiștilor.
×
×
 • Create New...