CostiX Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 poate aveai halucinatii buna asta.... mai ai cateva ? spuneam doar ce am vazut...inconstienti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 nu, domnule, imi vine greu a crede ceea ce ai vazut matale. atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostiX Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 cei doi aveau doar casti ... atat.... al treilea avea tot echipamentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 19, 2013 Autor Share Postat Mai 19, 2013 nu, domnule, imi vine greu a crede ceea ce ai vazut matale. atat. ce iti pare asa iesit din comun!? Acceste accidente s-au întâmplat în românia? Trăiam cu impresia că, casca de protecție pe la noi prin țară este purtată de marea majoritate a motocicliștilor. Foarte rar văd motocicliști circulând fără cască, mai des îi întâlnesc pe cei care o poartă prost, nelegată, pentru că spun ei n-are cum să iasă de pe cap. Ar trebui să se pună accentul atât pe purtarea căștilor de protecție cât și pe asigurarea lor. intr-adevar,daca ar fi avut o casca in cap,cu siguranta altul ar fi fost deznodamandul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 15 ani. Era un copil. Nici macar nu a apucat sa se bucure de viata ... pacat! Dumnezeu sa o ierte. amandoi erau copii. daca mintea nu i-a dus sa-si puna casca in cap.... dumnezeu s-o ierte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 amandoi erau copii. daca mintea nu i-a dus sa-si puna casca in cap.... dumnezeu s-o ierte.... Unde nu-i cap, vai de organe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Mbai, intelectualilor! De ce nu a zis nimeni ca "raideru" piz**dei merita sa faca putina parnaie, pentru omor din culpa(sau cum se incadreaza)....ca a luat-o pe fatuca aia, fara casca, cu buna stiinta Dumnezeu s-o ierte, dar eu cred ca baiatul e vinovat de moartea ei NU IEI PE NIMENI PE MOTOR FARA CASACA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 15 ani. Era un copil. Nici macar nu a apucat sa se bucure de viata ... pacat! Dumnezeu sa o ierte. Crezi ca nu a apucat? Nu o cunosc, dar copilitele astea de 15 ani chiar si mai mici sunt cele mai curioase... La 15 ani sunt sigur ca majoritatea le-au incercat pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 23, 2013 Autor Share Postat Mai 23, 2013 Mbai, intelectualilor! De ce nu a zis nimeni ca "raideru" piz**dei merita sa faca putina parnaie, pentru omor din culpa(sau cum se incadreaza)....ca a luat-o pe fatuca aia, fara casca, cu buna stiinta Dumnezeu s-o ierte, dar eu cred ca baiatul e vinovat de moartea ei NU IEI PE NIMENI PE MOTOR FARA CASACA Marti m-am intalnit cu fratele ,,raiderului,,pe care-l cunosc personal.Dosarul e in desfasurare inca,nu se stie care cata vina are,cert e ca acestuia I-o inapoiat politia permisul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Mbai, intelectualilor! De ce nu a zis nimeni ca "raideru" piz**dei merita sa faca putina parnaie, pentru omor din culpa(sau cum se incadreaza)....ca a luat-o pe fatuca aia, fara casca, cu buna stiinta Dumnezeu s-o ierte, dar eu cred ca baiatul e vinovat de moartea ei NU IEI PE NIMENI PE MOTOR FARA CASACA Corect! .... chiar si cu casca si tot raspunderea ta e pt ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Niciodata nu am suportat tarani pe rs fara casca si cu impresii de r1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 probabil nu mai au bani si de casca din cauza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 si eu era sa o mierlesc vineri pe data de 10 in zona mihai bravu....mi-a taiat unu calea peste linia continua...nu am decat niste cristale de echilibru deplasate in zona urechilor(adica ma ia ameteala cand sucesc brusc capul)....casca m-a salvat....cei ce nu o poarta le urez doar ceva mai multa minte dupa urmele lasate pe casca de bordura ,de care m-am izbit cu capul pot sa apreciez ca aveam 2 sanse 1 sa o mierlesc pe loc sau 2 sa stau in coma ceva timp l!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate