Jump to content

rylalex

Super Membru
 • Posts

  1,147
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Navodari
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  YZF R6; KTM EXC-F 350
 • Numar Moto
  POT

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  First Bike: 49cc, 97cc, 110cc CBR 125R IZH Jupiter 4 350cc YZF 600R, R6 99, R6 03

Recent Profile Visitors

2,152 profile views

rylalex's Achievements

 1. Salutare vechi prieteni ! Deși mi-a mâncat toți nervii și toți banii de care dispuneam in acea perioada(2010-2013) nu voi uita niciodată motocicleta primită la majorat, care m-a învățat atât de multe! Se strica atât de des încât din lipsa de bani am fost nevoit sa studiez și sa practic mecanica. Acum ii sunt recunoscător pentru ca astfel mi-am găsit vocația și m-am perfecționat in domeniul acesta. Motocicleta am vândut-o in urma cu aprox. 9 ani sperând sa n-o mai văd vreodată și am trecut la ceva mai potrivit nevoilor mele: R6 (primul model), după care alt R6 (2003), iar ultima tot un R6 (2007) cu doar 4400 km înregistrați, de care m-am bucurat foarte puțin pentru ca am fost lovit lateral in București in timp ce testam resoftarea făcută de JAGI. In ambulantă spre spital am avut timp sa ma gândesc ca ar fi cazul sa ma las de Motociclism și sa îmi concentrez atenția spre viața de familie, proaspăt însurat fiind și cu soția însărcinată. Nu am putut sa vând motocicleta, așa ca am reparat-o și pus-o la păstrare ca amintire. 5 ani mai târziu, copilul a crescut, îmi descoperă motocicleta prafuita intr-un colț de magazie și nu m-a lăsat pana nu am pornit-o sa o plimb. Uite așa..... am “revenit la setările se fabrica” la viața de motociclist. Totuși revenirea este pe enduro, unde am libertatea de a ma distra maxim cu riscuri minime. Motivul pentru care am simțit nevoia sa va plictisesc cu aceasta lunga postare nostalgica este ca de foarte puțin timp, aceaThundercat de care am scăpat in urma cu aproape 10 ani, S-a întors nesimțit de aproape la doar 3 case distanță de service-ul meu unde petrec cea mai mare parte a timpului. De câte ori o văd îmi aduc aminte de acea perioada a vieții cu mintea cruda, de acest forum și discuțiile cu voi ! Sper ca sunteți bine toți, sănătoși și împliniți. Va salut !
 2. Am avut r6 din 99 care prindea 299 in limitare cu a 6a. Am avut r6 din 03 care prindea 295 in limitare cu a 6a, trecând pe lângă cel din 99 cu 299 in bord. Deci bordul celui din 99 are o abatere mai mare. Acum am r6 07 care prinde tot 295 in limitare cu a 6a și care întrece modelul din 03. Deci bordul de 03 are o abatere mai mare decât la 07. Toate motocicletele aveau configurația pinioanelor stock, prima avea doar o finala yoahimura, a doua un full sistem Remus și un filtru k&n, a treia un full sistem two brothers și filtru k&n. Top speedurile astea au fost obținute in condiții mai speciale (benzina 99, vânt din spate sau puțin la vale. Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. A încercat cineva sa monteze laterale de 2008+ pe modelul 2006-2007? adica se îmbina corect cu carena fata ? P
 4. După remapare au început probleme, Erori legate de fișier corupt in memoria ecu, după care S-a prăjit de tot.
 5. Are cineva un kit pornire de r6 2006-2007? S-a stricat ceva in ecu și nu mai vreau sa aud de resoftari.
 6. Mi-au ramas de la vechea motocicleta un set de carene de pista. 500 lei
 7. Însănătoșire grabnica băiatului! Asemenea evenimente te marchează pe viața.
 8. @tamas Cuzineți in cel mai fericit caz.
 9. e gresit reglajul de aer al carburatoarelor. Trebuie sa fie la 2.5 ture. Probabil acum ai cel putin unul care are peste 3,5 ture » Post actualizat in 07 Aug 2017 19:39 In loc de banda pe ram air, poti sa tragi șocul, e cam aceeași chestie
 10. Semighidoane de r6 99-02 am montat eu pe al meu 03, si se potrivește perfect. Nu am observat nicio diferenta estetica. » Post actualizat in 27 Jul 2017 18:22 @himura Daca esti cine cred eu ca esti si ai verificat pana acum tot ce ti-am spus, nu mai rămâne de facut decat sa verifici jocul la supape. Iti trebuie un set de lere, dai capacul jos si măsori fiecare distanța intre cama si tachet, in poziția "maxim închisă" deci cu vârful camei in sus. Notezi fiecare valoare si confrunți cu manualul.
 11. Stai sa lamurim ceva... Axul (trenul) invarte rulmentul, asta e clar! Tu incerci sa spui ca pinionul de a 6-a torsioneaza axul? Ca si cand axul ar fi flexibil ? Realitatea este cea descrisa de TNG - uzura in pinioane.
 12. pe acelasi tren stau 6 pinioane. De ce ar face galagie doar in treapta 6 ?
 13. Pretul ala include si dificultatea lucrarii nu numai materialele. Gandeste-te ca piesele de motocicleta sunt mici, complexe si migaloase. Cer timp si pricepere atat la pregatire cat si la vopsire. In tot acest timp ar fi putut pregati si vopsi o capota si 2 usi la o masina.
×
×
 • Create New...