danymal Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Daniel Malis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staicu.ionutbs Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Salut, Ionut , Cividate Camuno, Brescia . Daca e rost de plimbari ... ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Salut, Ionut , Cividate Camuno, Brescia . Daca e rost de plimbari ... ma bag Salut. Nu suntem asa de departe, eu stau langa Bergamo. Am mai cunoscut un baiat care si-a cumparat de curand un CBF 600 si cum da caldura probabil ca o sa iesim mai des. Eu am un GSX 750 F, dar sunt in tratative pentru un GSX 1250 FA. Sa vedem cum merge. In general nu imi place sa imi dau datele reale de pe Fb, mai ales pe un forum public, daca e ceva ne auzim pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staicu.ionutbs Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Super. Abea astept Putin solare )...cand o sa ajung la PC iti trimit adresa mea facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laxon Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 intrați aici sa ne găsim cu toții la un loc https://m.facebook.com/groups/158805437833992/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate