Jump to content

Sa ne cunoastem mai bine pe ..facebook !

Guest danBst
 Share

Recommended Posts

Inseamna o baza de date interactiva de contacte pe care multi inca o mai confunda cu o retea de socializare ! :P

Inseamna o baza de date interactiva de contacte pe care multi inca o mai confunda cu o retea de socializare ! :P

aaaa e cahcahtul ala unde pun toti prostii poze sa vada hotii ca ei sunt in vacanta sa le poata sparge casa?

aaaaaa am inteles ....ca ce chestie sa pui poze sa vada toata lumea ce faci unde esti? asta e moda noua? hmm...get a life cei care aveti asa ceva ...plimbati-va cu mobra mergeti la un gratar , beti o bere...

timber... NOI facem business cu facebook, VOI puneti poze cu "shaormele din dotare".

facebook-ul este o baza de date interactiva cu contacte si clienti pentru noi... care punem reclame, facem campanii, concursuri pentru voi care sunteti CONSUMATORII...

Am clientii care investesc lunar peste 1200 eur in campanii de advertising pe facebook, campanii care le aduc sute de clienti la un cost incredibil de mic per client.

Pe tine cat te costa un client ??

Vorbim de bugete, de strategii etc. ...

D'aia "unii are bani si altii nu" pentru ca "unii" invata tot timpul cautand fel si fel de solutii pentru asi atinge clientul aflat in target, iar "altii le stie ei pe toate".

mai simplu de atat nu se poate descrie.

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...

Adrian, Roncadelle, Brescia !!

Salut Adrian, bine ai venit pe sectiune. Cam putina lume in ultima vreme pe aici, putinii motociclisti pe care ii cunosteam in nordul Italiei ori s-au mutat, ori nu mai au motocicleta, ori au vandut-o. Ce motocicleta ai tu ?

Cam greu dar nu imposibil. Cam bate vantu pe aici in ultima vreme ... eu probabil o sa merg la motobefana la Milano pe 6 ianuarie, daca nu iti e prea frig hai si tu. Ma intalnesc cu niste prieteni acolo, facem grup si apoi mergem in vizita la 2 spitale. Am mai fost si in anii trecuti, e plin de motoare si e o ocazie buna sa iti vezi prietenii moto iarna,

Edited by Mario MT 03