be_rider Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Salut! Am un cbr 600 rr din 2006, problema este ca nu merge turometrul deloc si semnalizarile, stie cineva care ar fi problema? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 vezi sa nu fie ceva sarit de prin bord ( din cauza gropilor ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
be_rider Postat Mai 20, 2013 Autor Share Postat Mai 20, 2013 vezi sa nu fie ceva sarit de prin bord ( din cauza gropilor ). daca ar fi ceva sarit nu ar trebui sa nu mearga nici kilometrajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) posibil , mie de la trepidatii , gropi mi-a sarit contactul principal ( o mufa de sub bord ). Baga mana daca poti sa vezi daca e de acolo . Daca nu e de acolo , mergi mai departe , sigurante etc . vezi ce mai zic si " batranii de pe forum " . Editat Mai 20, 2013 de defcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
be_rider Postat Mai 20, 2013 Autor Share Postat Mai 20, 2013 Multumesc! pana la urma cred ca o arunc in service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mogaandrei Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 verifica sigurantele !ceva asemanator am patit si eu,dar cu vitezometrul daca tin bine minte,era dusa o siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate