ivan123 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Salut, astazi a incetat sa mai functioneze kilometraju. Ieri in timp ce ma caram a inceput kilometraju sa faca figuri, adica sarea de la o 24 kmh la 45, 70 s.a. Astazi la fel a inceput sa se comporte, dar deodata am observat ca sta 0 kmh constant. E un Derbi Terra 125 din 2010, stiti voi care o fi problema, de la ce se trage ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Cred ca e senzoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 senzoru de viteza .. care poate fi la roata fata sau la cutia de viteza siguranta sarita pe undeva scurt prin ceasu de bord cablu intrerupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Rotia magnet cu urechi din senzorul de kilometraj de la butucul rotii fata s-a spart . Dai roata fata jos si gasesti buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan123 Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Nu cred ca e de la roata din fata ca nu vad decat furtunasul de la frana. Cred ca e din cutia de viteze. Ms de raspunsuri. O sa merg la un mecanic sa o vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 daca nu e la roata de fata, atunci e de la cutia de viteze. ar trebui sa ajungi usor la acel senzor. la fel imi facea si mie pana l-am schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan123 Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Ok, am sa il schimb sper sa nu fie scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate