Sari la conținut

ivan123

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    itodor94@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara/Resita/Carasova
  • Motocicleta
    Derbi Terra/Bmw F650 ST
  • Numar Moto
    YVA / MIL

ivan123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din cauza unui dobitoc care nu se asigura, a avut de suferit un motociclist. Sanatate rider-ului. http://www.opiniatimisoarei.ro/motociclist-izbit-de-o-masina-intr-un-accident-la-timisoara-soferul-intorcea-pe-linia-de-tramvai-si-i-a-taiat-fata-in-dambovita-foto/11/06/2014/ Aveti mare grija la traficul din oras, fiti atenti la orice !!! Afalt uscat
  2. Salut, am patit eu, inainte de a ceda de tot, a inceput sa indice viteze de deplasare ciudate, adica de la 0-60, 30-70 etc, pana cand a indicat 0. S-a dus senzoru, 70 euro altul nou (senzor +cablu) original am pus pt moto meu !
  3. Eu il curat la 500-700 km(asa si scrie in cartea tehnica). Cea mai ieftina si buna metoda zic eu ca este sa il cureti cu motorina si o pensula de vopsit, freci bine cu pensula si dupa aceea dai cu un jet de apa puternic si il faci ca si nou. Lasi sa se usuce bine lantul si dupa aceea aplici un strat uniform, nu prea gros, cu spray de uns. De preferat e sa il dai cu spray seara sa lasi sa isi faca efect peste noapte.
  4. Ok, am sa il schimb sper sa nu fie scump
  5. Nu cred ca e de la roata din fata ca nu vad decat furtunasul de la frana. Cred ca e din cutia de viteze. Ms de raspunsuri. O sa merg la un mecanic sa o vada.
  6. Salut, astazi a incetat sa mai functioneze kilometraju. Ieri in timp ce ma caram a inceput kilometraju sa faca figuri, adica sarea de la o 24 kmh la 45, 70 s.a. Astazi la fel a inceput sa se comporte, dar deodata am observat ca sta 0 kmh constant. E un Derbi Terra 125 din 2010, stiti voi care o fi problema, de la ce se trage ?
  7. Ok multumesc frumos de sfaturi. O seara cat mai placuta va doresc si asfalt uscat !
  8. Tng, dar acum am fost si am facut o tura cu el si nu s-a scurs nimic... dar si cand vad ca se scurge cum imi pot da seama daca e ulei sau apa?
  9. Acu 2 minute am fost si am facut cam 200 m si nu a curs nimic, ciudat. Probabil cand e incins bine motoru incepe sa curga sau suprasolicitat...???
  10. Salut, astazi am observat o scurgere la motoreta mea si nu stiu ce este ulei sau antigelul. In poze se vede o gaurica mica, dar nu stiu daca a fost vreun surub acolo si probabil de la vibratii s-a desfacut, habar n-am ce sa zic. Atasez 2 poze sa va dumeriti si poate stiti ceva voi.
  11. ivan123

    incident 13 septembrie

    Doamne ajuta ca e teafar motociclistul !! Asfalt uscat !!!
  12. Da mersi mult pentru sfaturi ! Am dat cu polish si a iesit super ! O zi buna si asfalt uscat !
  13. Buna tuturor. In aceasta zi frumoasa de primavara m-am decis sa dezvelesc motocicleta dupa o iarna lunga. Asa ca am curatat lantul, am spalto, dar vreau sa o dau si cu polish. Intrebarea mea este daca pot sa dau cu polish de auto pe motocicleta, pe partile lacuite, lucioase (plastice) ? Multumesc !
  14. Pai vascozitatea este recomandata sa fie 10w40. Are ceva daca pun 5w40, am inteles ca e mai bun, fullsintetic.
×
×
  • Creează nouă...