sadik69 Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Am cumparat de 2 zile Univers Moto... Si pt. prima oara de la aparitia revistei, regret ca am cumparat-o. Nici un articol interesant, nici o noutate care sa intereseze. Daca inainte imi lua o ora sa o citesc , acum in 10 minute am ajuns sa ma uit la "Din numarul viitor" Numai articole cu motociclete europene, cand Romania e total dominata de Japoneze. Cred ca redactorii nu mai au nici o legatura cu "spatiul mioritic" Imprumuta frumos articole de la "Deushland ... uber alles" , si isi tin pliscul. Cu exceptia editorialului, care nici el nu spune nimic interesant. Sunt total dezamagit ... REVISTA SUBMEDIOCRA, care nu merita cumparata ! Aaa .. si inca ceva .... Sfatul meu : nu va omorati sa completati cupoanele cu motocicleta anului. Anul trecut si eu si prietena mea am completat. Ea a castigat un abonament gratuit la revista. Abonament , care , nici pana in ziua de azi nu stiu ce s-a intamplat cu el, in ciuda faptului ca l-am trimis un email, la care nu am primit nici un raspuns. Apoi i-am scris lui Demostene care mi-a promis ca se va interesa de situatie...degeaba. Asa ca nu va pierdeti timpul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate