andrei.m Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 parada moto 2013 cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.m Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator RADU_LYN Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Filmuletul e fullHD dar claritatea lasa de dorit.Oricum,frumoasa parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Filmuletul e fullHD dar claritatea lasa de dorit.Oricum,frumoasa parada ai o rotita dintata de care daca dai, merge pana la 1080p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator RADU_LYN Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Chiar crezi ca-s asa tampit si nu stiu? Am dat 1080p...tot naspa se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.m Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 nu conteaza asa mult calitatea filmuletzului.. important e ca parada a fost frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Tudosee Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Frumoasa parada. Cam cate persoane au participat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.m Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 nu foarte multzi dar am fost peste 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.m Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 la parada moto ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Nu stiu daca sunt in masura sa afirm acest lucru, dar cu exceptia trecutului pe rosu printre pietonii de pe trecere si turatul motoarelor, pare sa fi fost o parada frumoasa. Felicitari si cat mai multe (fara aspectele mentionate anterior) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) nu foarte multzi dar am fost peste 100 daca vei numara cati ies din camping vei constata ca sunt putin sub 100... Editat Iunie 2, 2013 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.m Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 probabil ai dreptate .. dar s-au alaturat catziva si p traseu ca si mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.m Postat Iunie 6, 2013 Autor Share Postat Iunie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oohay Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 cât de mulți oameni s-au adunat Sunt foarte supărat că nu am putut doidete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate