tudosoiu_tudor Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 salut.am un prieten cu un zzr600 cu problema in treapta a doua, care dupa 4000rot sare din viteza.Ce poate sa fie defect in cutie?.ma intereseaza in mod special pt ca si eu detin acelasi moto dar deocamdata nu am probleme .multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 este ,,ciobit'' un pinion.La rotatii mai mari ii sare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 ce pinion ?se poate inlocui separea sau tot trenul de pinioane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 e aceeasi problema ca la mezeul tau minunat, preparat de haiducie! zezereul tot "ciopar" il faci? /index.php?/topic/298311-pt-iubitori-de-mz/?hl=tudosoiu_tudor&do=findComment&comment=1621189 /index.php?/topic/298326-prepar-motociclete-vechi/?hl=tudosoiu_tudor&do=findComment&comment=1620058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 ce pinion ?se poate inlocui separea sau tot trenul de pinioane? Salut.S-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate