Sari la conținut

Hard Enduro Piatra Neamt - 17-21 septembrie 2013


stefan_bz
 Share

Postări Recomandate

HARD ENDURO PIATRA NEAMT 17-21 septembrie 2013

 

Anul acesta trecem la un alt format si anume prolog + 3 zile de concurs. Incercam in acest fel sa oferim mai mult decat un concurs, sa fie chiar o vacanta pentru cei care vin sa se distreze si sa se simta bine sau o provocare mai ampla pentru cei mai sportivi.

Programul este:

marti – 17.09.2013 – verificari tehnice si administrative intre orele 12.00 – 22.00

miercuri – 18.09.2013 – verificari tehnice si administrative intre orele 09.00 – 15.00

– dupa ora 16.00 PROLOG

– dupa festivitatea de premiere a Prologului se va tine Briefingul pentru ziua 1

joi – 19.09.2013 – ora 08.30 START Ziua 1 - TRASEU 80-100 km

– ora 20.30 – Briefing pentru ziua 2 (in zona Sectretariatului)

vineri – 20.09.2013 – ora 08.30 START Ziua 2 - TRASEU 80-100 km

– ora 20.30 – Briefing pentru ziua 3 (in zona Sectretariatului)

sambata – 21.09.2013 – ora 08.30 START Ziua 3 - TRASEU 10-15 km (mai multe ture)

– dupa ora 20.00 FESTIVITATEA de PREMIERE continuata cu Petrecerea de Final

 

Pentru mai multe informatii inclusiv REGULAMENTUL si INSCRIERI accesati www.hepn.ro

Deasemeni, va raspund cu placere la intrebari legate de acest eveniment si aici pe forum.

 

Spor la antrenament si ne vedem la start,

Stefan

Editat de stefan_bz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

FFFF IMPORTANT !!!!

 

dotorita faptului ca in perioada 30 sept - 5 oct este ISDE 2013 si 27-29 sept Sea to Sky am luat decizia de a schimba datele de desfasurare ale cursei Hard Enduro Piatra Neamt cu o saptamana mai devreme, adica pentru 10-14 septembrie.

 

speram sa fie o schimbare buna si sa nu fi creeat vreun inconvenient pentru cei care doresc sa vina la cursa.

 

ne vedem la start,

stefan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Prezentare trasee

 

 

Pentru ca mai este putin pana la startul celei de-a treia editii a Hard Enduro Piatra Neamt va prezint cateva informatii legate de traseele acestei editii:

  1. Prolog – traseu cu obstacole amenajate pe bulevardul principal din centrul orasului. Nu va fi ceva foarte dificil, nu vrem sa abandoneze nimeni din prima zi. Deplasarea din Strand (tabara de baza) catre prolog se face in mod organizat la orele stabilite (program detaliat pe site) daca nu aveti motocicleta inmatriculata sau permis categoria A, iar daca indepliniti aceste doua conditii puteti merge si singur in afara acestui orar.
  2. Ziua 2 si 3 – 60-65 km Hobby; 70-75 km experti (si veterani); 70-80 km profi. Traseele sunt mai scurte, hobby este putin mai usor decat in 2012; cele pentru experti au acelasi nivel de dificultate dar fara acele sectiuni (in 2012 in fiecare zi a fost cate una) putin cam grea pentru aceasta clasa; track-urile pentru profi sunt dificile si foarte sustinute dar toate buclele au fost facute de catre track managerii nostri pe motocicleta. Timpul alocat este de la start - 08.30 pana la ora 18.00 cand se va inchide traseul (toate ceck pointurile), doar finish-ul va fi inchis la ora 19.00. Noi aproximam urmatorii timp de parcurgere pentru un concurent de nivel mediu ce si-a ales clasa conform cu pregatirea lui tehnica si forma fizica: hobby 3-4 ore; expert 5-6 ore; profi 5-7 ore.
  3. Ziua 4 – un traseu mai scurt, aprox 15 km, cu o mica portiune cu obstacole amenajate, restul fiind in cadrul natural. Va contine toate elementele unui traseu de hard enduro, dar adaptate fiecarei clase in parte. Se va da startul pe clasa, si se vor parcurge mai multe ture dar intr-un timp maxim alocat (numarul de ture pentru fiecare clasa si timpul maxim vor fi anuntate la brifing).

 

ATENTIE!

Va rugam sa alegeti responsabil clasa in care doriti sa concurati, in functie de nivelul tehnic si conditia fizica pe care le veti avea la concurs. Deasemeni, tinand cont de timpul pe care noi il estimam ca-l va face un rider de nivel mediu pe fiecare clasa.

 

cateva imagini din traseul ptr experti si profi de pe ziua 2:

http://www.hard-enduro.ro/en/component/content/article/37-news-hepn-2013/149-hepn-2013-marcare-si-stabilire-traseu.html



Taxa de inscriere se va majora dupa 7 septembrie. data dupa care nu se mai pot face inscrieri on line, doar la fata locului (conform program) si taxa va fi 150 euro/concurent.



Cine nu poate sa ajunga la prolog si vrea sa vina de miercuri seara, ptr a se da joi, vineri si sambata, se poate. Dar cel mai bine este sa se inscrie din timp si sa plateasca taxa on line.



Datorita formatului nou al HEPN 2013, cu mai multe zile si incepand de miercuri, am hotarat, cel putin anul acesta, sa nu mai modificam taxa de inscriere asa cum precizasem anterior. Taxa va ramane 110 euro si pentru cei care se inscriu la fata locului iar secretariatul si posibilitatea inscrierii (plata taxei, adev medicala, licenta frm, asigurare) se poate face pana miercuri seara ora 22.00

Evident, cei care nu participa la prolog vor fi penalizati conform regulamentului.

Asa ca, cei care erau suparati ca nu-si pot lua concediu o saptamana poate reusesc sa-si ia macar 2 zile si sa vina de miercuri seara, pentru cele 3 zile ulterioare de concurs.

Va asteptam la start!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Am inteles ca toate clasele au fost premiate, mai putin Old Boys. Oare de ce?! Nu si-or fi platit taxa de inscriere?! Nu cred.

Poate pentru ca au venit fara motocicleta si le-a fost pusa la dispozitie gratis de organizatori?! Nici ipoteza asta nu este viabila.

Poate pentru ca noi romanii in felul asta ne tratam intre noi, si in special batranii. Cred ca teoria asta se apropie cat de cat de adevar. Mie imi este rusine.

Voua nu?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...