Zen089 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Salutare tuturor, are cineva idee unde as putea gasi vopsea spray pentru carena? mentionez ca, codul de culoare este Mobihel 9r069. Am cautat pe google dar nu am gasit nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Salut, unde se intalneste strada Lizeanu cu Stefan cel Mare este un magazin , traversezi Stefan cel Mare si te duci spre Unirii ( pe linia tramvaiului 16/36 nu mai stiu exact care trece pe acolo ) imediat dupa refugiul de tramvai pe stanga este un magazin ! Acum cva timp stiu ca faceau si spray uri dupa codul de culoare ! Prepara nuanta si o imbutelia ! Ride safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ai putea incerca si in targ la Vitan. Sunt mai multe magazine care se ocupa cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valik Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 mai e unu vis-a-vis de intrarea la romaero baneasa... e si un magazin de piese auto si un magazin de scutere acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen089 Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 magazine stiu si eu multe, acum am fost la 3 de prin militari. Dar ce sa vezi nu au codul asta de culoare . Asta este a fost gresala mea, am lasat mobra pe nisip si cand a plouat sa inmuiat nisipul si poc a cazut pe dreapta . Cel mai repede o sa incerc la vitan acolo am auzit ca se duc cei mai multi. Sper sa gasesc daca nu o sa fac o culoare ce-a mai apropiata ca nu am incotro. Ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Unde ti am zis eu , doamna de acolo iti cauta compozitia si iti face culoarea pe loc , daca ai codul bineinteles, are un ochi foarte bun, mi a facut un gri sobolan pentru un mercedes sprinter ( masina de munca a tatalui meu) fara cod de culoare, doar cu paletarul si ochiul liber , nici in ziua de azi nu ti dai seama ce a fost vopsit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen089 Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 ok ms mult, am drumu de 2-3 ori pe saptamana am sa trec sa vad daca mai esti. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate