Sari la conținut

CostinR6

Membru
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    ZX6R

CostinR6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poti cauta pe facebook sau pe google... "faraindoiala.ro" . Il cheama Florin pe baiat si ii poti lasa o poza pe whatsapp.
  2. Din pacate si eu am trecut printr-o intamplare mai putin placuta cu domnii de mai sus. M-a bucurat faptul ca erau aproape de casa ( aveau inca sediul pe G. Ionescu ), asa ca mi-am dus motoreta in prima faza la un schimb de lichid de frane, cateva becuri, curatat si uns lantul, deoarece trebuia sa trec Rar-ul. Baietii pareau amabili asa ca la o saptamana am ajuns iar la ei, de data asta pentru o servisare a furcii si schimb ulei, filtre, bujii. Dupa o zi ma suna ca motocicleta mea defapt a fost dauna, ca are cadrul stramb, ca daca vreau sa o dezmembrez, imi fac ei o oferta pentru ea. Mi-am luat "harbul" si l-am dus in alt service, unde au izbucnit in ras la povestirea mea. Sa nu mai spun ca urmatoarea curatare a lantului mi-am facut-o singur si ce-am gasit in capacul pinionului... numai pietris. Practic am platit o manopera degeaba la Benny.Toate bune si frumoase, asta s-a intamplat acum 3 ani, iar moto continua sa-mi aduca zambete si acum, asa "stramba" cum se spunea.
  3. Si-a urcat un tip R6-le la etajul 7 sau 8 anul trecut ))
  4. A mea a prins 3 ierni sub o aplecatoare, pe cric, cu o husa din lidl pe ea. Primele doua ierni am mai pornit-o odata la 3 saptamani, o luna, si o lua linistita. A treia iarna am lasat-o in noiembrie, iar in martie am vrut s-o pornesc prima oara. Am dat la automat de 4 5 ori, dar am uitat sa trag socul si n-a pornit )) Am ajutat-o cu cabluri de la bateria masinii. Nu stiu cand a fost schimbata ultima data bateria, dar nu mi-a facut figuri niciodata. De fiecare data am lasat-o cu plinul facut, iar pe lant am dat cu ceva mai mult ulei.
  5. Discuta problema cu doamna de la administratie si faci un C/V intre tine si proprietarul A. Uneori merge. Succes
  6. Marian imi pare rau pe tine. Dupa cum bine spui si tu, mergi la politie. Eu cu proces verbal, tot a strambat jegosul ala de la Carpatica din nas. La mine a fost putin ciudat, ca tovarasul meu a ocolit un golf si a intrat in mine, iar eu am fost aruncat intr-o alta masina. I-am zis ca suntem amici si omul a inceput cu vrajeala. Ca vreau declaratie si de la el si poze si pe mama masii. Sper sa iti recuperezi dauna cat mai curand.
  7. Plus ca ulei+praf, nu e o combinatie tocmai buna pt discurile tale.
  8. Data trecuta i-am zgariat omului toata partea stanga cu capatul de ghidon... Constatatorul a spus ca nu e trecut in deviz, deci nu mi-l ia in calcul. Am tacut din gura si am acceptat. Acum, paguba e destul de considerabila, deci as vrea sa deconteze tot. Ms mult pt info
  9. Salut. Radu, imi pare rau pt evenimentul tau Din pacate, ieri am avut si eu un incident. Ca sa nu mai deschid un nou topic, adresez si eu aici o intrebare. Daca la politie nu am trecut pe PV si echipamentul si ulterior am mai constatat si ca janta este stramba, mai am vreo sansa sa le recuperez de la asigurator? Am mai avut un incident si atunci din start au spus nu si m-am resemnat. De data asta, nu as vrea sa trec cu vederea...
  10. Asfaltul din Popesti da clasa multor bulevarde mari din capitala )) Pacat ca l-au rupt in ultimul hal la intrare...
  11. Copiii nu te lasa sa dormi ziua, tu nu ii lasi sa doarma noaptea On topic, mai degraba sunt de condamnat cocalarii care stau la semafor si tureaza in prostie motoarele. Asta nu am sa inteleg niciodata.
  12. M-ai facut sa... zambesc )) Mai nasol e ca urmeaza sa ne mutam definitiv... deci adio plimbari la 1 noaptea
  13. Pacaliciosule, cu o toba zgomotoasa, oricum ai merge, tot te faci auzit. Si ca sa-ti raspund, chiar am tentinda de a le ingramadi noaptea, pentru simplul motiv ca n-am unde sa ajung mai rpd. Oricum ma opresc in primul semafor. Cel putin, asa vad lucrurile acum, la varsta asta. Am dormit o perioada in vara asta pe sos Oltenitei in zona Romprim si in fiecare dimineata, la 9 fara 15, auzeam un moto in blana venind dinspre Popesti. Ma trezeam, zambeam si ma culcam la loc )) Poate peste 10 ani, il condam... nu stiu.
  14. La faza cu alergatul prin fata spitalelor, chiar tine de bun simt, dar acum hai sa nu ma mai plimb noaptea sau sa nu mai trec de 4K de ture ca deranjez.
×
×
  • Creează nouă...