eViLiZeD Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Salutare, Nu găsesc simeringul ăsta nicicum. Încep cu schema: http://www.hondapartshouse.com/oemparts/a/hon/506c77e9f870023420a3be58/swingarm Simeringul pe care-l caut este numărul 20 în schemă, ce e ciudat la el e că acesta face prinderea pe interiorul basculei iar axul (2 în schemă) se învârte liber în interiorul lui. Rolul său e de a ţine uleiul de transmisie (în cazul motocicletei ăsteia, T90) în grup. L-am tot căutat pe net dar nu l-am găsit de cumpărat. Ştiţi unde l-aş putea găsi? Dacă nu, ce drac de mangealâc pot face? să-i pun un simering obişnuit de dimensiunile alea care să facă prinderea pe ax? Nu cred c-o să ţină uleiul...asta dacă nu cumva e sfârtecat instant când bag motoru întra-ntâia. Aveţi vreo idee? Mulţumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Cauta pe la magazinele care aduc simeringuri pe comanda. Sigur il pot aduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 Cauta pe la magazinele care aduc simeringuri pe comanda. Sigur il pot aduce. Am încercat deja asta...no jackpot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Atunci sunt aici pe forum atatia distribuitori de piese OEM. Da un search si o sa te lamuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 (editat) Adica asta probabil. Poata vede cineva poza si il recunoaste si vine cu ideea. Ia incearca la baietii astia: http://www.grup-rul.ro/ In c-ta m-au ajutat cu orice tampenie de care am avut nevoie. A...ps: incearca la userul mexycanul ca aducea si de honda. E foarte ok omul! Editat Iunie 14, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paracalin Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Eu zic ca poti sa incerci sa montezi un semering standard, adica pe care o sa-l gasesti la ceva magazin de semeringuri, O cunostiinta a montat pe furca fata la un ktm 125 semeringuri de duzina sa zic asa ..pe dimensiune, si a mers cam 2 luni pana acum fara nici cea mai mica problema, pretul pentru amandoi fiind undeva la 15 lei, fata de 170 cei "speciali"pentru furca. Poti sa incerci. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 (editat) Toate simeringurile sunt la fel, etanseaza pe exterior, iar axul se invarte in interior. Da-mi dimensiunile (diam int, diam ext, grosime si incerc sa te ajut. Editat Iunie 14, 2013 de mcozma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 91261-MF5-000 OIL SEAL (26X39X7) Ideea e că ăsta are o membrană din cauciuc pe exterior,cu profil triunghiular şi în vârful triunghiului acela e arculeţul...pe exterior. Simeringurile normale au arculeţul în interior...sau pe mijloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 Adica asta probabil. Poata vede cineva poza si il recunoaste si vine cu ideea. Ia incearca la baietii astia: http://www.grup-rul.ro/ In c-ta m-au ajutat cu orice tampenie de care am avut nevoie. A...ps: incearca la userul mexycanul ca aducea si de honda. E foarte ok omul! Nu, nu e ăsta, ăsta e nr 21 în schema ce am pus-o mai sus...e la prinderea basculei de cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Nu prea inteleg care e treaba cu profilul triunghi: ceva de genul asta e semeringul? http://www.lrseries.com/resources/user/682b34c638724119bc0d6757c5a3d01786581efb/FTC4822-SEAL-FRONT-DRIVE-SHAFT.jpg Cauta la un magazin specializat pe componente din astea, te duci cu originalul drept model, trebuie sa gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate