Jump to content

alex_en

Super Membru
 • Posts

  3,243
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alex_en

 1. Salutare! Cred ca nu am mai postat pe acest forum de cativa ani, uite ca a venit momentul sa o fac! ZENKLAWA NU A MURIT! ZENKLAWA A EVOLUAT! Pentru cei care vor sa ne gasesca, cautati pe maps ZENKLAWA CYCLES! DA, putem sa adaptam sau sa modificam orice! Respect!
 2. Eu nu vin, ca sa nu fiu nevoit sa troznesc pe alti “prieteni” vechi.
 3. În 10 noiembrie se inaugurează pentru public Transilvania Motor Ring » Post actualizat in 25 Oct 2018 06:44 https://www.punctul.ro/in-10-noiembrie-se-inaugureaza-pentru-public-transilvania-motor-ring/
 4. Si io pun banii pe senzorul de aprindere, mai ales daca motoret a sugerit cazaturi pe partea respectiva.
 5. Am eu loc la 50 lei/luna in Voluntari.
 6. Am eu superoferta 50 lei/luna zona Voluntari.
 7. A avut loc prima cursa ROTAC pe acest circuit, fara public! Detalii pe pagina de facebook a ROTAC. Asadar s-a dat in folosinta si a avut loc prima cursa. La mai multe!
 8. Cele doua brate ale furcii se mai numesc jambe. Ele sunt compuse din tuburi -tubul interior si cel exterior. La o furca normala tubul interior este cromat si este prins in jugurile motocicletei, iar la furca inversata, in juguri intra tuburile exterioare care sunt din aluminiu.
 9. E atacat lacul vopselei, nu cred ca mai iese cu ceva...
 10. Pai nu are numere, trebuie sa le zici sa iti scoata numar rosu.
 11. NUME FIRMA : Zenklawa Garage telefon: 0741 068 048 Pret :in functie de motocicleta, intre 120 si 250 ron pentru un set zenklawagarage.ro, #Zenklawa _Garage adresa: Piata Victoriei, sect.1 , Blv. Iancu de Hunedoara 2 B, in spatele Trattoria Buongiorno de pe Lascar Catargiu.
 12. Verifica chestiile simple prima data: ulei, suruburi slabite, chestii dinastea... Dupa care vine vremea sa te sperii de ce ar pute fi - cuzinetii de arbore, pistoane care lovesc chiulasa etc...
 13. Ghidonul este pur si simplu SINISTRU! Este prea subtire si prea inalt, fac pariu ca FLAMBEAZA. Teava este asadar prea subtire. Lipsesc intariturile la coarne, este sub orice critica... » Post actualizat in 13 Jun 2018 20:20 Prinderea seii este iar foarte simplista, arata rau si acele arcuri sunt prea tari pentru a amortiza ceva. Funcionalitatea este minima, designul este reusit, pielea foarte misto! » Post actualizat in 13 Jun 2018 20:23 Aripa fata pozitionata prea aproape de anvelopa, va atinge cauciucul in ea la viteza mare cand se ca dilata si isi mareste circumferinta. Aripa spate e bine.
 14. 3.5 ore manopera Placute frana fata 300 ron.
 15. Bai ciclobure, io o sa tin minte faptul ca m-ai jignit iar pe clientii mei i-ai facut fraieri si o sa am grija sa-ti aduc aminte de asta cand ne-om intalni, pe la prietenii comuni, “fraierii’” care isi lasa motorul in service-ul meu. Asa e in viata reala!
 16. Nici tu nu crezi ce zici despre mine, fac pariu ca la o discutie fata in fata nu iti sustii toate aceste prostii la adresa mea. Aici pe forum, e mai la moda sa ai dinti impotriva mea si a service-ului meu, ai viata mai usoara daca arunci cu mizerii la adresa mea, te inteleg si pe tine. Sa stii ca in viata reala lucrurile stau altfel!
 17. Bai ciclobure, vad ca te-ai inflamat pe prietenii comuni, ce treaba au ei in discutia asta? Ce treaba are nu stiu ce topic cu discutia referitoare la rugina si la oxidu’ de aluminiu? Singurul lucru pe care cred ca te deranjeaza este faptul ca eu repar motocicletele prietenilor nostrii comuni, o fac de cativa ani si al naibii de bine! Iar faza aia cu oamenii care imi zic ca sunt beat, cand e vorba de haterii de pe forum, sa stii ca ma lasa rece, la ce specimene se arata pe aici! » Post actualizat in 15 Feb 2018 06:37 Apropo, ciclobure, sa stii ca eu am service autorizat RAR, facut de mine, asa prost cum ma crezi, iar tu la capitolu’ asta esti cam...zero?!
 18. Lasa sa fiu io fudul si prost destul, mi se rupe ) Ai tu ceva impotriva daca eu numesc oxidul de fier rugina aluminiului? Pana una alta , despre ce piese era vorba, asta era intrebarea?!
 19. E gresit, se poate croma si aluminiul, este un procedeu special, in Bucuresti doar un singur atelier cunosc., este foarte scump, doar pentru pretentiosi. Diferenta dintre noi este ca tu duci motocicleta la service si eu sunt la service si o repar. Acum te-ai prins? » Post actualizat in 14 Feb 2018 17:33 Citeste acum semnatura mea si ia aminte! » Post actualizat in 14 Feb 2018 17:35 Mai studiaza...
 20. Da, la fier rugina se numeste oxid de fier iar la aluminiu oxid de aluminiu.
×
×
 • Create New...