Lancelot Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 de azi intr o saptamana, daca "Barbosu' " vrea, Porto Katziki .. vin Ai vandut casetofonu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2014 Autor Share Postat Februarie 3, 2014 da. am luat si drona am si 5 baterii. acum sa i dau biceeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 da. am luat si drona am si 5 baterii. acum sa i dau biceeeee bate vantul de'n doaie si baga drona drept in........oaie nu mai multe 11-13 grade....... mai stai ......si te bucura de nametii dintre stradute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2014 Autor Share Postat Februarie 3, 2014 f...off am zburat o pe un vant de credeam ca o gasesc la guvern. din parcul IOR.. dar a reusit. cu un pret mare. o baterie in 3 minute. din 15 . deci poate. si nu e GSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate