new biker Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) Am gasit pe net urmatorul site . Cica ar fi un Club Simson in Timisoara.Am trimis mail dar nu am primit raspuns.In afara de faptul ca pt. mine ar fi f. important sa intalnesc si alti oameni care au Simson, mai am o problema:imi trebuie urgent o broderie pe geaca de motor pt ca geaca a fost un "pic" rupta de catre pisica din dotare.As lua alta geaca, dar chiar imi place asta si e cam greu sa gasesc ceva pe masura mea.Daca stiti ceva despre asta, lasati un mesaj! Editat Noiembrie 20, 2006 de new biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 E ceva,dar nu stiu sa-ti spun unde.I-am vazut acum 2 ani la Road Patrol bikers party,dar nu gasec o poza cu ei pe motoare,decat....pedestrii,si din spate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 Trebuie ca este foarte exclusivist clubul asta, ca vad ca nu zice nimeni nimic de el.Am trimis si mail si nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Incercati aici :www.motorcycle-clasic.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate