Sari la conținut

new biker

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Simson Sport, Kawasaki Vulcan Clasic
  • Numar Moto
    TM 96 WEX, TM 13 KUL
  • Club
    Lonely Rider

new biker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din seria NOS (New Old Stock). Nu am avut niciodata rabdare sa traduc eticheta. Cred ca e un aditiv. Mai am pe undeva si 2 filtre de aer de Dacia 13xx, cilindrice, noi, in cutie. Si mica mea colectie de placute de inmatriculare. Stie cineva daca cel rotund este de motocicleta?
  2. De curiozitate, cat ai dat pe el?
  3. Intr-o buna zi Simson-ul nu a mai pornit.Am reusit sa il pornesc impins sa ajung acasa.Am dat jos magnetoul pt. ca aici cred ca e buba.Cand il invart se simte ca si cum a-ar freca de ceva in interior.E posibil din cauza asta sa dea scanteie neregulat?Are cineva presa de desfacut magnetoul?Cum schimb condensatorul ca s-ar putea sa fie si ala dus?Platina de la ce se potriveste?
  4. Si Samuel al meu!Acum e cazut un pic la pat, in sensul ca nu mai porneste.Daca se gaseste un om priceput si cu ceva timp liber prin Timisoara, seara, poate reusim sa il resuscitam macar cat sa ajunga la intalnirea din weeh-end.
  5. Vreau eu rezervorul de Simson.Cat costa sa il trimiti cu posta?
  6. M-am saturat sa tot raman cu Simson-ul in drum.Vreau un motor care sa mearga! M-am tot uitat la modelele astea japo, dar sunt tot in ceata. Ce sa aleg?Sunt f. multe modele. Dati si voi o parere:Yamaha Drag Star, Virago 250cc, Suzuki(nu am prea vazut multe modele, dar am vazut ca Intruder 250 nou este 4700E) sau Honda(am vazut doar Shadow de 600).Puneti va rog poze, impresii, costuri de intretinere, si cel mai important firme care aduc motoare second de afara si care accepta si leasing!
  7. Salut! De curand am intrat in posesia unor piese de Simson donate de "mama lui adi".Dupa cum am promis voi da mai departe o parte din ele, insa din pacate nu am momentan timp sa ajung la posta pt. a le putea trimite in tara. De aceea as prefera sa le dau prin Timisoara sau imprejurimi.Nici macar nu am apucat sa vad exact ce e pe acolo, dar sigur pot sa spun ca e un capac pt aprindere(dar e un pic strunjit din el si are o gaura), un buson de AWO si ceva carburatoare. Im curand vin si poze. Pana una alta, am si eu nevoie de aripi de Simson sport(fata+spate), far + kilometraj si un rezervor.Platesc bine sau dau la schimb alte piese din "rezerva strategica".
  8. Si pe mine ma bate gandul sa imi iau un chopper, si am vrut sa cer si eu parerea voastra, celor care deja au asa ceva,Bineinteles ca in primul rand este vorba de gust:care, cum si ce ii place.Primul pe lista ar fi Vulcan-ul pt ca este primul motor care poarta numele orasului de bastina(Vulcan, Valea Jiului). Apoi ar urma Yamaha Virago, Drag Star(sau Clasic).Din pacate aici am vazut doar pareri subiective.Ma asteptam la o chestie de genu':la modelul x, la x km aprox. se strica cutare chestie:reviziile periodice se fac la x km si costa atat;ce este mai OK, transmisia pe lant, curea sau cardan(eu unul cred ca lantul e cel mai putin dorit).Ajutati-ma sa aleg!!!Nu vreau aprecieri de genul"Eu merg cu a mea de 30000 de km si nu am schimbat nimic".Eu vreaun sa stiu parerile celor care au grija de motoarele lor(fie ca schimba consumabilele singuri sau la service)!!!
  9. Daca vrei, sau daca ai posibilitatea sa o faci la strung, ma chinui eu sa-ti trimit o schema dupa a mea!
  10. new biker

    Vand

    Imi trebuie un far, rezervor, amortizoare spate si aripi! Ai?
  11. Vreau eu farul de Simson ca vreau sa ma apuc de reconditionare si nu am gasit niciunde!
  12. new biker

    Simson

    Nu sta pe ganduri! Eu am cumparat un Simson asta vara si sunt multumit!
×
×
  • Creează nouă...