Arthur E Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Eu imi sustin pct punctul de vedere . Poate este doar o senzatie . . . si . Pe langa asta s-a redus si distanta dintre cei doi de la intrarea in cadru pana la impact . Sa nu uitam ca totusi sunt sportivi cu multa experienta si nu simpli participanti in trafic . Editat Iulie 23, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Eu imi sustin pct punctul de vedere . Poate este doar o senzatie . . . Step 1.PNG si Step 2.PNG . Pe langa asta s-a redus si distanta dintre cei doi de la intrarea in cadru pana la impact . Sa nu uitam ca totusi sunt sportivi cu multa experienta si nu simpli participanti in trafic . Daca evita prin stanga lua in plin motorul cazut sau prindea iarba si cadea (cel mai probabil lua parapetul). In dreapta nu a avut loc de cealalta motocicleta care nu a degajat destul. Scenarii despre cum ar fi putut evita se pot gasi vazand si revazand filmul dar in realitate s-a intamplat totul asa repede incat nu prea a avut ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Daca evita prin stanga lua in plin motorul cazut sau prindea iarba si cadea (cel mai probabil lua parapetul). In dreapta nu a avut loc de cealalta motocicleta care nu a degajat destul. Scenarii despre cum ar fi putut evita se pot gasi vazand si revazand filmul dar in realitate s-a intamplat totul asa repede incat nu prea a avut ce face. Sustin in continuare ca nu avea posibilitatea sa evite ! Incerc doar sa cred ca a existat intentia de a evita . Ploaie , perdea de stropi de apa , viteza , pozitia pe motocicleta care-i reduce unghiul de vizibilitate in fata sunt ingredientele care au dus la acest eveniment . As fi curios in ce stadiu se afla motociclistul implicat in accident . Fizic , ma refer . Nu a avut o aterizare usoara : . Editat Iulie 23, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Am citit ca ar fi plecat pe picioare. Intentia a existat, se vede foarte clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate