Sari la conținut

dumitrasrazvan

Membru
  • Număr conținut

    316
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dumitrasrazvan

  1. E cam greu sa observi o masina inchisa la culoare intr-o zona umbrita, mai ales la viteza aia. Nu e o scuza pt. motociclist, e doar o observatie. Au avut noroc, mai ales la cum i-a plecat casca baiatului. Sanatate.
  2. Am citit ca ar fi plecat pe picioare. Intentia a existat, se vede foarte clar.
  3. Daca evita prin stanga lua in plin motorul cazut sau prindea iarba si cadea (cel mai probabil lua parapetul). In dreapta nu a avut loc de cealalta motocicleta care nu a degajat destul. Scenarii despre cum ar fi putut evita se pot gasi vazand si revazand filmul dar in realitate s-a intamplat totul asa repede incat nu prea a avut ce face.
  4. E in localitate, am spus mai devreme. Pe Google Street View se vad panourile de intrare in localitate dupa curba.
  5. Locatia data de tine nu e buna. Aici s-a intamplat --> harta. Curba larga, in localitate.
  6. https://www.iomtt.com/TTLive/SignUp.aspx Dupa ce faci cont ai o gramada de chestii printre care si Live Webcams.
  7. Asa este, dar parca vorbeam de "explozii", pneuri, etc. Nu cred ca se mai aplica ce spui tu.
  8. Daca ar avea vreo legatura cu "explozia" cauciucului ti l-as explica. Dar avand in vedere ca in timpul mersului nu-ti mareste nimeni presiunea in pneu ... nu vad rostul.
  9. Si cand nu il pulverizez (sta in recipient) e cald, nu? Din cauza presiunii...
  10. In sfarsit am inteles de ce e deodorantul rece.
  11. Crezi ca stie ala care a scris stirea cu ce se mananca lucrurile astea? Probabil "da" mai bine explozia decat pana. Eu ma mir, ca am citit de 2 ori articolul si inca n-am gasit cuvantul "vitezoman".
  12. Exista in momentul accidentului indicatorul drum cu denivelari pe portiunea unde a avut loc accidentul? Daca nu exista, declaratie surorii pilotului, cum ca el cunostea bine portiunea respectiva, nu il disculpa pe administratorul drumului deoarece nu poate dovedi nimeni ca pilotul cunostea pozitia fiecarei gropi din asfalt, avand in vedere ca in RO gropile apar de pe o zi pe alta.
  13. Hai ca se poate: http://www.bihon.ro/iuliu-kiss-alias-paprika-5-ani-de-inchisoare-cu-executare/1130843
  14. Inteleg ce spui dar cred ca depinde de stilul fiecaruia de mers. Daca nu mergi la limita nu cred ca risti nimic cu o guma tare pe spate. Multumesc oricum pentru reply.
  15. Mersi pentru sfaturi. Le voi lua in considerare. Ideea cu moale pe fata si tare pe spate mi se pare interesanta. Nu m-am gandit la asa ceva.
  16. Salut. Va mai deranjez cu o intrebare. Trebuie sa schimb cauciucurile si nu ma pricep ce sa aleg. Poate cineva dintre voi cu experienta m-ar putea indruma. As fi foarte recunoscator. Voi cirula preponderent in oras, cu mici iesiri de weekend in afara localitatii. LE: pt colegul de mai sus: http://www.gtamotorcycle.com/vbforum/showthread.php?116268-SV650-speedometer-issues-Easy-fix
  17. Salut. Vreau sa va intreb daca nu cunoasteti pe nimeni care dezmembreaza SV 650 din 2001. Ma intereseaza instalatia electrica.
  18. Eu nu am apelat niciodata la ei. Stiu unde e firma pentru ca lucrez in zona. Daca vii din centru pe malul Crisului, pe langa Primarie, Bancpost, City Taxi.... inainte de semaforul de la intersectia cu Decebal pe partea stanga e firma. Google maps: http://g.co/maps/x7avr
  19. Asta este site-ul firmei de pe Calarasilor : http://www.sudura-cemax.ro/
  20. dumitrasrazvan

    Accidente

    Motocicleta nu pare sa fi intrat in contact cu balustrada podului (cel putin nu cu rider-ul pe ea) deci e posibil sa fi facut un mic high-side ca sa plonjeze peste. Mai observ janta fata stramba pe stanga, deci a luat o groapa sau o bordura serios de tot.
  21. Ce vina am eu ca bovina se urca alcoolizata la volan? Firma unde are el RCA ma despagubeste pe mine ca victima (daca nu sunt baut). Motociclistul, din cate am citit, nu era baut. Asta inseamna ca soferul vinovat putea fi in coma alcoolica la volan, RCA-ul lui e obligat sa-l despagubeasca pe motociclist.
×
×
  • Creează nouă...