pytmarius Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Va salut. Caut un arc pentru o supapa de admisie la un bmw f650 an 97-98. Este modelul cu 4 supape pe cilindru. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 (editat) Verifica pe realoem.com daca acesta este codul piesei 11341460656.Daca asta este piesa, la orice magazin piese auto import ti-o pot aduce dupa acest cod.Bafta Editat August 13, 2013 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat August 14, 2013 Autor Share Postat August 14, 2013 Da acela este codul pentru piesa. Cat m-ar costa cu totul si cam cat dureaza pana vine piesa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Pretul este in jur de 50 ron.Eu nu vand piese , dar asa cum ti-am zis mergi la orice magazin piese auto import si dai comanda dupa cod.Cam in 10 zile iti ajunge- eu asa fac cand am nevoie de piese la mobra mea.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat August 15, 2013 Autor Share Postat August 15, 2013 Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate