LeL Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 .......with Uriah Heep..... Felicitari organizatorilor ! O intrunire de exceptie ! Alte cuvinte sunt de prisos. Ne vedem anul viitor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 cred ca a fost tare fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 vai ce frumos...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 Dap, a fost foarte tare, majoritataea pozelor sunt din seara concertului UH, dar au fost 3 zile de concerte cu trupe tribut + doua after party cu distractie maxima in cluburile Rocka Rolla si Spider. Mai jos cateva poze cu diverse petreceri din RockaRolla: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 (editat) Nu văd concursul cu trasul frânghiei. Nu pot să cred că nu s-a ținut, e miezul unei întruniri moto românești. Stai, aici e Bulgaria, OK Editat August 31, 2013 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 Nu văd concursul cu trasul frânghiei. Nu pot să cred că nu s-a ținut, e miezul unei întruniri moto românești. Stai, aici e Bulgaria, OK HA HA ! De departe cel mai tare comment !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate