Sari la conținut

adrianm

Super Membru
  • Număr conținut

    2.399
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Lyon, France
  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    Honda Hornet F-A7

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha fz 600; vespa et2, Specialized Tarmac Comp

Vizitatori Recenți Profil

3.585 citiri profil

adrianm's Achievements

  1. Sezonul "cine clipește primul". Sînt mai animate cursele voastre de tastatură (și cu mai multe ieșiri în decor). Comentariile voastre îmi amintesc de Ilie Dobre unde fotbaliștii nu puteau ține ritmul : ))
  2. Mai important decât cursa "per se" este că rezultatul mulțumește pe toată lumea forumistică: nu e nimeni în extaz, n-a luat-o niciunul în bot. Tastaturiștii păstrează forțele pt viitoare combaturi, metodie continuă delirul habarnist (a dispărut celălalt specealist panzăr, se simte bine?)
  3. Eu o dădusem la pace cu ai mei și atunci i-ai adus tu pe ăștia noi. https://www.sciencealert.com/largest-covid-vaccine-study-ever-reveals-the-actual-health-risks-you-face Știu, pământul plat e o prostie. Iar voi credeți tot ce vi se servește, ba lăsați și o băluță https://youtube.com/shorts/-i7ekK9UzRk?si=WQHiU4dMAqE_PSKx Renault depășește orice record woke cu reclama asta la Captur: cum să dai 35k€ pe o cutie dar să n-o folosești nici când te grăbești, nici când plouă, nici noaptea. Genial, ce să mai!
  4. Stai linistit, neavand nume sau prenume n-o sa pateasca nimic. Ce baliverne penibile pot indruga unii!
  5. O sa-ti scriu in privat ca sint curios scum ai reusit. Parerea mea este ca astia care nu au intrat nicicum in baza de date a davosienilor pe baza de chiuercod sint pe o lista scurta a preferatilor lui Dumnezeu, carora nu trebuie sa li se clinteasca niciun fir din cap. Eu am ajuns (probabil) pe listele lor facand un PCR (ma grabeam, am fost pr0st si l-am facut pe bune )
  6. Ti-au mai dat si altii reply-uri (BB) in care ti s-a spus ca la cum gandesti pare ca n-ai mers niciodata pe moto. E si parerea mea, vorbesti din carti. Cand imi umbli prin cont ca mai apoi sa vii sa ma ataci cu marca de motocicleta abia atunci esti un stalker. Marea lor parte nici macar nu fac efortul sa inteleaga ca nu e vorba de a contesta ierarhiile naturale din campionat (mereu vom avea intr-o echipa pilot 1 si pilot 2), ci faptul ca motociclistul methodie propune nu doar stabilirea apriori a pilot 1 si inca mai apoi cautarea unui profil Dancila pt pilot 2.
  7. Nu era vorba de cat e platit un pilot ci de un principiu. Colegul vostru de tastatura isi imagineaza ca o uzina nu-l vrea pe cutarita pt ca e prea bun, ia unu mai slab dar care sa faca pe dadaca pt primul. Nu banii primeaza ci profilul psihologic, un fel de Viorica Dancila asea cu caracter "neconflictual" Ma straduiesc din rasputeri! Gata, m-au raportat déjà?
  8. Vad ca te-ai basicat foarte tare si da, faci cel mai mizerabil atac la persoana. Mai mult, dupa ce ca esti un nenorocit de stalker, nici macar nu poti face diferenta dintre PC36 si PC41. E fix ceea ce faci aici cand nu stii ce privesti sau nu intelegi, ai imputit zona asta cu basinile tale. Iti repet o singura data ca toti pilotii sint cautati pe baza unui singur criteriu: acela de a fi sau a deveni pilotul 1. Cifra de la coada se schimba pe parcurs. Mai ales ca tu erai ala care sustinea cel mai vocal ca Ducati sint orientati pe moto si nu pe pilot
  9. Mestere, am impresia ca nu intelegi poanta. Colegul dtale de forum-viteza (si mai putin al meu de motociclism-strada), insinueaza ca uzinele astea au un preferat, un no ONE iar mai apoi vin cu un comblé asa-zisul pilot 2, ceva de umplutura care sa-i tina lui no ONE trasa, spatele ca sa nu vina MM cel rau, chestii d'astea. Ori uzinele cauta ce-i mai bun, nu exista "specializarea" pilot 2 in MGP. Aia devii dupa ce ai fost recrutat no ONE dar ai patit chestii.
  10. Pilotul 2 e paharul gol al politistului (pune pe noptiera un pahar plin si unul gol, noaptea poate ii vine sete, poate nu), e calul mort pentru pariuri, e "diversitatea"? Explica-mi tu de unde "emerge" pilotul 2 si de ce ar avea nevoie o echipa (pardon un "team") de un "prostul familiei". PS cand aveti ceva linkuri din Qatar puneti si voi in sectiunea aia muribunda ca eu n-am Canal+
  11. Notiunea asta de pilot 2 pur si nu exista! E incredibil ce va bese mintea unora care n-aveti nici macar mobre
  12. "Rev-macing" creca e "blip da trotal" ca sa nu faci "freaka da disk". Si eu fac cand merg sprintzar, vinerea si-n wk.
  13. Sint pe forum din 2008. Forumul era atunci mai colocvial, eram mai putini, mare parte ne cunosteam intre noi si nici nu era reflexul luatului la perpulis ca acum. Erau mai putini basinosi si mai putine clone. Barbatii inca nu incepusera sa poarte gleznele goale si sa se penseze, nici nu faceau filmulete pe care sa le puna pe insta, ca pisdele. Dar forumul ca si motociclismul urmeaza fidel societatea iar asta s-a degradat.
  14. As fi curios daca e cineva care sa nu fi facut niciodata covit, nici ser magic niciun test PCR (poate doar vreun antigen). Defularea si deflorarea Am avut un coleg care statea in casa cu nevasta (si doi copii), aia covidita rau iar el mirat ca n-a luat covitul. N-a luat pt ca n-a "vazut-o" vreo trei saptamani, l-a alungat pe canapea.
  15. Nu ne intereseaza frustrarile altora, nici daca isi "vad" sotiile!
×
×
  • Creează nouă...