mitzaa Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Sal. Am un tt 600 e si am o problema cu identificarea rotii spate. Am comandat o foie- pinion de la roata pt acest model si am avut surpriza ca nu se potriveste. Roata este de 18 inch, modelul este tt 600 e l-am luat dupa initialele stantate pe cadru si motor 4GV pe care le regasesc la modelul mai sus prezentat , Am verificat pinionul primit dupa dimensiunile afisate pe net si se pare ca cei de la magazin au trimis piesa buna pt tt 600 e. intrebarea mea este cum aflu de la ce motoreta e luata roata ca sa pot comanda pinionul potrivit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 pune o poza sa-si dea lumea cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaa Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 voi reveni maine cu poze cam asa arata pinionul care il am in momentul de fata pe roata si care se pare ca nu este de la un tt 600 e. Daca are cineva idee de la ce model de motocicleta este, va rog sa ma ajutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate