Evol Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Buna, am gasit o motocicleta BMW R12 din 1937, intr-o stare acceptabila. Inainte de a incepe restaurarea as avea nevoie de documentatie pentru ea . Mentionez ca am part listul si owner manual. Daca mai are cineva ceva astept un semn . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Ia vezi, e ala din poza? http://histor.ws/bmwr12/eng/his-08.php Editat Septembrie 11, 2013 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Septembrie 11, 2013 Autor Share Postat Septembrie 11, 2013 Multumesc, ala e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Salut, o poza cu motocicleta? Cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Buna, am gasit o motocicleta BMW R12 din 1937, intr-o stare acceptabila. Inainte de a incepe restaurarea as avea nevoie de documentatie pentru ea . Mentionez ca am part listul si owner manual. Daca mai are cineva ceva astept un semn . Multumesc Pana la urma l-ai achizitionat au ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Februarie 11, 2014 Autor Share Postat Februarie 11, 2014 Inca nu.. sa vedem ce ofera primavara asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate