Bangarang Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Salut...poate stie cineva un bord de Husqvarna Ch 50 din 2002 de vanzare Motorul nu are baterie...cand e mai turat curentul e mai puternic...afecteaza asta cu ceva un bord electronic? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Poti sa-ti pui de bicicleta, cum au KTM-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bangarang Postat Septembrie 12, 2013 Autor Share Postat Septembrie 12, 2013 si o sa mearga corect?eu ma gandeam la un bord universal sau ceva....Daca mi-ai lasa un link cu un "bord de bicicleta cum au KTM-urile" ti-as fi recunoscator:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Exista regulatoare de curent - cel putin Husqvarna mea are asa ceva si "curentul nu e mai puternic cand e mai turata..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) http://piesektm.ro/index.php?route=product/product&product_id=26168 De ex asta e un ciclocomputer Treaba mai dificila ar fi protejarea senzorului de la roata, fie el cu sau fara fir. Editat Septembrie 13, 2013 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bangarang Postat Septembrie 13, 2013 Autor Share Postat Septembrie 13, 2013 Are senzorul acolo..e cu cablu.are tot ce ii trebuie,toate mufele sunt izolate...Eu vreau un bord compatibil..daca nu gasesc bord macar un chilometraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Are senzorul acolo..e cu cablu.are tot ce ii trebuie,toate mufele sunt izolate...Eu vreau un bord compatibil..daca nu gasesc bord macar un chilometraj http://www.louis.de/_30596cb37c0af79c17238eadff6fc94add/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10034543 Am montat ceva de genul acesta,de vreo 3 ani ,luat de pe Louis si n-am avut probleme cu el. Ce am eu,nu mai apare in oferta,probabil e invechit ca design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Exact d-asta am eu pe bicicleta. Varianta wireless, though Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate