fmg Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Maine vreau sa fac o tura pana la vidraru si mai departe daca este timp. Mers linistit,admirat peisaj si bucurat de drum. Si de companie eventual! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 din buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fmg Postat Septembrie 13, 2013 Autor Share Postat Septembrie 13, 2013 din buc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinprd Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Pe la ce ora? Sunt din curtea de arges deci aproape de vidraru si poate dau si eu o fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 cand pleci din Buc? Eu sunt din Pitesti si oricum planuisem sa urc maine spre Balea Lac. Daca pleci destul de devreme am putea merge impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fmg Postat Septembrie 14, 2013 Autor Share Postat Septembrie 14, 2013 aprox 10 in pitesti si 11 in curtea de arges . mesaj tel pm. deocamdata ploua serios..... s-a oprit ploaia.am plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate