Sari la conținut

Alinprd

Membru
  • Număr conținut

    175
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alinprd

  1. Salutam. De curand detin si eu un K175 functional, cu acte (vechi) pe care as vrea sa il restaurez. Ma puteti ajuta cu ceva informatii, piese, contacte va rog. Multumesc: 0744984151
  2. Salut, motoreta a ramas pe mainile mele intre timp ptr ca proprietarul a plecat in Italia pe perioada verii. Am tot cautat rulmentul acela pe net dar nu se gaseste, si este cam necesar ptr ca fluiera destul de tare, stiti totusi vreun site unde l-am putea gasii? Intre timp am mai sesizat si ceva ciudat , functioneaza putin intrerupt, am schimbat bujiile din nou, filtru de aer, filtru de benzina. Am observat(cu bujiile scoase pe rand) ca in cilindrul de sus nu prea vine benzina, si compresia pare mai mica decat in cel de jos. Conductele sunt verificate, nu sunt ingatuite. Scanteie pare ca are pe ambele fise, doar ca la scoatere pe rand a fiecarei fise motorul isi schimba mersul mult mai mult la scoaterea fisei de jos decat a celei de sus(cand este mai recechiar se opreste de tot) Intrebare este acum: problema este din dereglarea carburatoarelor sau din compresie ? Ma gandesc ca o compresie slaba in cilindrul de sus nu trage suficienta benzina clapetele fiind actionate vacuumatic(din ce imi dau seama). Totusi compresia mi se pare buna, dar cu o diferenta cam mare intre cilindrii. Nu stiu ce sa ii mai fac, unde sa o duc...o reglare de carburatoare banuiesc ca este peste puterile si experienta mea Astept un raspuns, orice sfat este binevenit. Multumesc!
  3. Alinprd

    ZX6R - 636

    de aceea n-am vazut-o pe aici Multumesc la fel
  4. Alinprd

    ZX6R - 636

    Pozele sunt facute in Curtea de Arges nu ?
  5. Pe la ce ora? Sunt din curtea de arges deci aproape de vidraru si poate dau si eu o fuga
  6. L-am primit, multumesc mult de tot. In caz ca nu se potriveste la mine(scenariu nefericit) am sa le postez mai departe aici sa se bucure altcineva de ele.
  7. ma gandesc sa nu traga greu de ele, sau cine stie.. eu asa am luat-o si cam ambele gume de pe ea sunt ca cel de pe fata al tau(zgrumturoase pe lateral, nu stiu de ce) iar cel de pe spate e mai mult trapez ) in fine ideea e ca am tras de bani sa o iau, si acum nu prea am asa banuti sa o incalt cat de cat. Mersi de info, ast raspuns
  8. nici nu stiu cum sa-i dai mesaj, nu prea ma inteleg cu forumu asa bine multam
  9. AndiOliver merg pe kawa 636 din 2003 ? din cate stiu am pe spate 180
  10. Salut baieti, de curand mi-am luat si eu un kawasaki ninja 636 zx6-r din 2003 si nu prea imi dau seama cati cai are, am tot vazut pe net multe variante si fiecare zice diferit. In carte are 83kw(aprox 113cp dar e imposibil ca nici 600-le nu are doar atata), si sunt convins ca cei de la rar au gresit ca ei in loc sa-l verifice isi faceau poze pe el, ma rog. Am mai intrebat pe cineva si mi-a zis ca are intre 120-130 cp dar as vrea sa stiu exact ptr linistea sufleteasca ca sa zic asa . O alta intrebare ar fi de ce se aude un scartait la denivelari sau frane mai bruste, sau chiar cand e pe cric si o misc in lateral(pe la bascula spate cred ca e). Initial am crezut ca e de la frana sau furca fata dar se simte in spate acolo. Motorul nu e foarte mult mers in ultima perioada, si am vazut ca parca s-a mai atenuat zgomotul dupa ce am mers putin. Bascula are rulmenti sau bucsi? e posibil sa fie de la ele ? desi la km astia nu cred, motoreta are 29 de mi de km si s-a mers intr-un mod linistit cu ea deoarece il cunosc pe fostul proprietar. Orice alta parere, in legatura cu ce am zis sau chiar si cu alte sfaturi de intretinere este binevenita. Multumesc anticipat si sper ca nu am postat gresit !
  11. am mai avut moto, dar pe asta abia am luat-o si vreau sa o aranjez putin inainte de a ma da cu ea. Gumele sunt cam vechi, urmeaza sa le schimb dar momentan vreau sa le bag presiunea ok sa vad cum sta pe strada
  12. Salut baieti, sper ca nu deranjez dar m-ar interesa si pe mine ce presiune sa bag in pneuri la un Kawasaki Ninja 636 din 2003. Am tot vazut diverse variante, unii baga mult in rota fata, unii in roata spate si sincer nu stiu cum e cel mai bine. Multumesc anticipat!
  13. Salut baieti, sper ca nu deranjez dar m-ar interesa si pe mine ce presiune sa bag in pneuri la un Kawasaki Ninja 636 din 2003. Am tot vazut diverse variante, unii baga mult in rota fata, unii in roata spate si sincer nu stiu cum e cel mai bine. Multumesc anticipat!
  14. Salut, m-ar interesa si pe mine sa cumpar un cbr f4i sport(modelul rosu cu negru) daca are cineva pe aici si-l vinde bine dar nu zic nu nici ofertelor ptr un f4i normal. Imi cer scuze daca nu am postat corect aici.
  15. Nu am cartea service la el, am descarcat ceva de pe net dar nu gasesc nimic in legatura cu cheita de la intinzator. Chiar as vrea sa desfac acolo sa vad ce se intampla. Am tot vazut pe net de vanzare intinzatoare manuale, e si asta o varianta ok ? Alta intrebare as avea in legatura cu suspensia, am vazut ca are reglaje ptr duritate, iar la mine sunt diferite reglajele intre amortizorul din stanga si cel din drepta, cum e ok sa fie setata suspensia?
  16. Am si eu un cbr exact ca al tau vad. Am observat ca ai indreptat pedala de frana, cum ai reusit fara sa o rupi ? Ce rol are sapunul? Eu am indreptat putin din ea dar mai mult imi e frica, deoarece pot sa o rup. Am observat si eu un zgomot la lant, cum ar trebuii sa procedez sa-l atenuez?
  17. Am mai avut 3 Rs-uri de 125, dar la asta ma interesa in special la ce temeperatura trebuie sa functioneze motorul, si pana la cat sa o las sa se incalzeasca inainte sa ma urc pe ea. Si imi cer scuze ca mai postez inca odata. Trebuie sa-i fac si schimbul de ulei, stiu ca i-ar trebuii ulei 10W-40, ce imi recomandati ?
  18. Salut, tocmai mi-am cumparat un Cbr F4i din 2001 si as vrea sa stiu ce sfaturi imi dati pentru o intretinere cat mai buna. Cat trebuie lasat motorul sa mearga inainte sa ma sui pe el, cum trebuie ingrijit corespunzator ? Imi cer scuze daca postez unde nu trebuia dar abia am facut contul si nu stiu cum sa procedez.
×
×
  • Creează nouă...