ctrad Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Trebuia sa plecam maine , 21.09 de la Ct spre Sighisoara , pe ruta : Ct - Drajna - Buzau - Intorsura Buzaului - Siriu - Brasov - Sighisoara (aici cazare) , cu intoarcere pe 22.09 pe Cheia . Partenerul meu de drum a anulat plimbarea (pe acolo se anunta ploi si are dreptate) , deci ........... am ramas singur . Daca vrea totusi cineva sa mearga sau are alta propunere de ultima clipa , sunt dispus ptr schimbare . Este cam ultimul weekend acceptabil si paraca nu l-as rata . Am vazut ca mai sunt plecari , dar nu din zona mea . Astept ceva propuneri . Acum 4 zile m-am intors de la Oradea pe aceeasi ruta propusa de plecare si este extraordinara . Am mai facut-o dar "se merita" . Editat Septembrie 20, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Drum bun Marinus si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Multumesc George ! Sa vedem ce o sa iasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 de ce nu vii pana in tg mures la festivalul truck & chopper, e interesant ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Singur ? Aprox 600 km ? Parca nu e asa frumos sa alerg solo, dar multumesc de invitatie ! P.S.: si 600 km retur Editat Septembrie 20, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Si sambata si duminica sunt curse la Tulcea pe aeroport ...poti sa'i dai intr'acolo daca vrei. PS: daca e sa mergi spre TL .. din Baia coteste dreapta spre Jurilovca - e drumul tzipla. Drumul clasic iz facd ap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Multumesc de info @SyDemon ! Ultima parte n-am inteles ce ai vrut sa spui , dar am prins ideea . Pana la urama am plecat la Tulcea , pe aeroport , aprox. 15 motoare . Concluzia .... frumos , mai putin drumurile din jud Tulcea si mica ploaie de intoarcere . P.S.: in peco Rompetrol , unde ne-am adunat , cineva si-a scos silencerul si impreuna cu spitul plus siguranta le-a uitat pe bordura . Nu-l cunosc , dar daca vede mesajul sa stie ca le-am recuperat . Are o Yamaha alb/rosu de 125 parca . Editat Septembrie 23, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate