Sari la conținut

ctrad

Super Membru
  • Număr conținut

    1.199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ctrad

  1. Amuzantă povestire ... Mă refer la ultima parte...
  2. ctrad

    parcare aeroport

    Parcare păzită, camere video.... La Rin hotel ....20 ron / zi . Eu acolo o las de fiecare dată. Au curse din ora in ora spre aeroport . La fiecare ora fixa pleacă spre aeroport si la fiecare si 30 min , pleacă de la aeroport către hotel .
  3. Bogdane, i-ai omis pe cei 2 spre Varna -Bg. Pe cel dinspre Sf.Andrei ...mai aveam 100 m pana la destinație... Mai spun ? Iti sperii grupul daca mai insist ) Specifică ca mergi ... sportiv , cu tigaia ta !
  4. Bogdane ... vin și eu ... normal . P.S. : de data asta poate ne întoarcem toți întregi...
  5. Plaja din Tuzla , aduce cu fost plaja a Vamei Vechi . A anilor de demult .... Așa va puteți face o idee despre ce e vorba .
  6. Pistol cu apa ăsta al tău ....Mai degrabă un Chuck Noris .
  7. Stroboscop cu timer am eu atat la moto (frana pe led) , cât și la masina (stopul suplimentar ,care este tot pe led ). Este un circuit de dimensiunile unei cutii de chibrit și se când se acționează frana clipește o perioada prestată , dypa care rămâne aprins . Și tot așa la fiecare actionare a frânei . La mine se poate seta rapiditatea cu care sa clipească , cât și timpul alocat clipire pana sa rămână aprins . Se poate monta și pe bec cu filamentuziasm , dar în cazul ăsta nu se pot face clipire prea dese ....Nu apuca becul sa se aprindă la intensitate maxima . În schimb ledul se aprinde instant ....tocmai de aia se poate regla ca și un stroboscop . P.s. scriu de pe telefon și am activata predicția ...De unde și cuvintele astea ....
  8. Era glumaaaa .... Am pus un ":)" ....
  9. Tocea pe interior ... unghiul de fuga bulit !
  10. Chiar este recomandat prelungirea firelor și mutarea releului . La al meu K7 , l-am mutat sub far , după ce au crăpat 2 relee . La locul lui frigea de nu țineai mana pe el , iar acum abea de e caliu .
  11. Am vrut si noi sa plecam pana la Hunedoara (Cincis) 2 nopti ...cazare , rezercari din timp ....dar ne.am razgandit . Cica pe la munte sunt cu minus , plus ca s.au anuntat ceva ninsori . Ruta Ct - Hd Perioada 18 , 19 martie .
  12. Am un topic cu o patanie identica . Am scos.o cu un torx infipt in gaura ramasa .... Desfiletat cu mana ca pe oricare surub nestrans ... » Post actualizat in 05 Mar 2016 06:42 /index.php?/topic/665723-bujie-rupta-in-motor/?hl=%2Bbujie+%2Brupta Am gasit topicul ulterior
  13. Salut ! George @cmd ....pana la urma CL , trebuiesc incalzite inainte la un mers de strada ? Trebuie sa le schimb si eu saptamana asta . Pana maine trebuie sa dau comanda . Sambata plecam pana la Sighisoara ...pe Siriu ...Bv .... Ms frumos ! Nu am mai deschis alt topic ...existand deja unul sinonim .
  14. In Ct au fost 2 accidente ieri din cauza soferilor auto . Un motociclist a scapat "ieftin" ...cu un picior rupt , iar celalalt se spune ca ceva mai grav .
  15. Te crucesti degeaba . Le.am facut ca la carte , sa.i placa oricui .....adica prins firele cu soricei , asezate cat mai perfect , cu spirit de raspundere si.mi era mila sa le stric , ptr a le pune inapoi dupa , plus ca trebuie data carena laterala si ceasul de bord jos . Si daca m.ar fi costat un drum de TL , doar sa nu.mi mai dau de lucru la motor .....nu ar fi fost problema , este benzina . Asta era ideea , dar oricum am schimbat becul pana la urma si ieri mi.am recuperat talonul (tot cu comentarii si cu 4 ore jumate pierdute) . Ms oricum .
  16. Deci am inteles ca la Tulcea e mai permisiv si nu vroiam sa mai schimb becul . asta era ideea .
  17. Amenda ptr evacuare ...cica 590 si in 48 de ore .....jumatate . Dar mi.a dat avertisment . Iar cu iluminarea numarului ...nu e cazu l. Este iluminat cu un sistem de leduri .
  18. Nu a vrut nici o foaie ..... pur si simplu dace pe interesantul . se stie de el » Post actualizat in 19 Jun 2015 19:12 Si app ..... daca sunt trimis in rar ptr evacuare ......nu asta ar fi trebuit sa verifice conf pv ? » Post actualizat in 19 Jun 2015 19:13 In fine ...acum tot un drac ... Am pierdut deja plecarea .... Ma gandeam sa nu mai schimb becul si sa il fac la Tulcea . » Post actualizat in 19 Jun 2015 19:14 Aaaa si mai vroia si suportul de nr original ... De unde dracu sa.l mai iau si pe ala ... Adica plasticul ce tine doar nr .
  19. Ms ptr raspuns . Ca sa se inteleaga "problema' .....la Ct mi.au gasit nod in papura ca am montat pe faza scurta xenon . Cu toate ca eu am fost ptr ce scria in procesul verbal al politiei ....evacuare modificata ptr circuit . Si nu au vrut sa inteleaga ca duminica trebuia sa plecam la circuit in Bg ....langa Varna . Iar fara talon ......canci Bg . Nu poti sa iesi fara talon . S.au caca pe ei ptr atata lucru .... Altceva nu aveau ce sa gaseasca .
  20. Salut .. am nevoie de cateva informatii despre rar.ul din Tulcea . Trebuie sa.mi recuperez talonul ridicat pe motiv "evacuare ptr curse" . Am montat inapoi toba originala , dar am nevoie de cateva informatii ....gen ...trebuie programare , sunt mai permisivi , .....? Am nevoie de informatii concrete . Multumesc
  21. Pai ...Georgica .....imi cam place cum suna si nu o dau . Imi pare rau ! Si app .... nu e un sunet exagerat . Dupa parerea mea , este exact ce trebuie pe strada .
  22. Fu.ck ! Ridicat talon pe motiv "evacuare ptr circuit" . Asa scrie in pv. Deci ...rar ....politie ... Si duminica aveam iesire la circuitul din Varna . K6 , k7 imi par mai mult decat fiabile . Asta ca sa-i raspund colegului de mai sus . Adevarata treaba cu releul .....dar e rezolvabila .
  23. Am spus ca vb din experienta ......asta insemnand ca nu mi-am recuperat dauna . Daca voi da ......foarte bine . Oricum ...suma colegului cred ca e mica si poate nu se mai incurca , platind-o . Cert e , ca mie nu .
×
×
  • Creează nouă...