BlackLord Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Salut. Unde pot sa gasesc plastice MX/Enduro "universale" pe stoc sau intr-un magazin real nu "pe net" in Romania? De exemplu caut o aripa spate/codita cu stop... Gasesc de la Acerbis una ok pe multe site-uri (inculiv Louis) dar nu scrie nicaieri ce dimensiune are... nici macar o poza comparativa langa un obiect gen o moneda ceva sa vezi dimensiunea. Ar fi ideal sa o vad si in realitate sa vad ce prinderi are, ce dimensiune... Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 codita cu stop: /index.php?/topic/695617-codita-supermoto-2010/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 2, 2013 Autor Share Postat Octombrie 2, 2013 Nu-i rea dar nu cred ca merge la mine. Nu am aripa sa o bag sub. Trebuie sa ajung la garaj zilele astea sa ma uit mai bine. Si nici saua nu e asa in spate sa o acopere. Vezi poza de la semnatura mea. Pe mobra aia vreau sa schimb aripa/coada/stopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silkie_KLE Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Vezi ca importatorul Acerbis in romania este Actionland din Sibiu, iar magazin Acerbis in Bucuresti este Motorside, pe sos. Pipera nr. 48. Eu de acolo am luat aripa fata de enduro. Editat Octombrie 2, 2013 de silkie_KLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Nu inteleg, de ce nu comanzi codita originala pentru yamaha ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Octombrie 3, 2013 Autor Share Postat Octombrie 3, 2013 Sa am doua la fel sau de ce sa comand asa ceva.... Codita mea e ok. Voiam ceva cu led si "mai putin clasica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Sa am doua la fel sau de ce sa comand asa ceva.... Codita mea e ok. Voiam ceva cu led si "mai putin clasica" Daca te referi la partea mai mica,cea cu stopul,gasesti mai multe modele(pe leduri) daca te referi la toata codita o sa fie greu sa o adaptezi,de aia spuneam ca nu merita.Cumperi codita originala si pui un stop mai finut pe leduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 pune doar stopul.fara restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate