distrat_36 Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 buna! ..din nou , deseara la 17:00 plec din timi spre oradea iar maine ma intorc pe ruta oradea-beius-stei-arieseni-abrud-brad-varfurile-gurahont-timisoara..daca sunt doritori 0724892910 si daca stie cineva cum e drumul intre gurahont si barzava, acum cativa ani era forestier si m-am bagat cu masina de abia am iesit....asfalt uscat va doresc tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Ai pm Editat Octombrie 11, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
distrat_36 Postat Octombrie 13, 2013 Autor Share Postat Octombrie 13, 2013 cu dormitu se descurca fiecare , eu merg la un chef a-l burlacilor, putem stabili o plecare maine dimineata la 10 de undeva din oradea, eu merg cu honda transalp...viteza 90-100...cu pauze lungi si dese! buna din nou...am revenit ..a fost o super tura de 3 zile, cu locuri faine, pun doar cateva poze....revin zilele urmatoarecu restul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate