Sari la conținut

distrat_36

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    timisoara
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    honda crf250x

Informații profil

  • Motociclete detinute
    minsk, aprilia furia, yamaha maxim
  • Interests
    calatorii...excursii...vacante...

distrat_36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Super!! Chiar mi-am propus traseul asta, l-am făcut cu masina pana după golubac la cetate...la urcarea pe bac aveai 2 restaurante cu specific pescăresc, sper ca ai oprit!!
  2. Salut! Eu am început anul trecut pe un crf 250 x, proprietarul a insistat sa-mi spună ca are 200 ore de funcționare, nu mi-am dat seama pe moment dar răsfoind forumul m-am prins...încă 600 EUR a costat schimbat set motor cu piston mărit...+400 suspensia reglata pt mine 1,75 cu 99kg...(ma rupea de mâini)...NU REGRET NIMIC!!!..are putere suficientă pt mine, am fost pe Semenic , muntele mic...e foarte ușoară si agila...pornirea la buton FACE TOȚI BANII!!!...nu am găsit urcare pe care sa nu o pot face.....e cea mai buna alegere pt mine, crede-ma după 1-2 ore de urcări sa rămâi in Ravena sa o cari in spate si sa mai trebuiască sa dai la pedala...
  3. Sunt 340 dus-întors, dar din păcate am schimbat programul, nu sa arătat nimeni interesat si m-am lipit de o trupa cu Patrolu la Off-road la Nadrag...varfu pades...
  4. buna! a-s dori sa fac prima iesire pe anul asta pana la Palic langa Subotita, din ce am citit e o statiune frumoasa, se mananca bine, gradina zoo(vreau sa pregatesc o iesire cu copii), sunt 170 km din timi pe la szeget iar la retur pe la kikinda si jimbolia, o sa merg cu o honda transalp cu pasager, viteza de croaziera 90-120...mentionez ca ma descurc cu limba sarba, au preturi mici, se mananca bine!!! » Post actualizat in 23 Apr 2015 19:35 Nici un amator nimic??
  5. buna!..weekendul vitor ajung in zona la moldova noua si ma intereseaza daca sunt colegi in zona cu care sa ma pot da, stau de vineri pana marti ....!pot sa asigur si cazare pentru 4-5 enduristi daca ar fi doritori!!!
  6. distrat_36

    Caut grup ENDURO

    salut!si eu sunt in cautare de colegi dornici si dispusi de endureala, weekendu trecut am fost la prima intalnire de acest gen de la beius......a fost super, deja sunt inscris pt 12 aprilie la bistrita..daca esti dispus la calatorii..posed si masina cu carlig si remorcuta, pui si tu la cheltuiala si pornim la drum! ....pe 26 aprilie o sa fiu la sebis, tot asa din 2 in 2 saptamani....dumineca daca nu ploua ies cu o trupa de baieti pe la bencec ...daca esti curios da-i un tar; 0735186643....ilie t.
  7. superb! o tura faina ai avut, si eu am profitat din plin de weekendu asta prin apuseni, dar am avut o mare dezamagire.....acolo sus prin satele alea tot la 2 case era gater......cred ca in curand o sa ramnem cu copacii de langa drum...mare pacat!
  8. cu dormitu se descurca fiecare , eu merg la un chef a-l burlacilor, putem stabili o plecare maine dimineata la 10 de undeva din oradea, eu merg cu honda transalp...viteza 90-100...cu pauze lungi si dese! buna din nou...am revenit ..a fost o super tura de 3 zile, cu locuri faine, pun doar cateva poze....revin zilele urmatoarecu restul!
  9. buna! ..din nou , deseara la 17:00 plec din timi spre oradea iar maine ma intorc pe ruta oradea-beius-stei-arieseni-abrud-brad-varfurile-gurahont-timisoara..daca sunt doritori 0724892910 si daca stie cineva cum e drumul intre gurahont si barzava, acum cativa ani era forestier si m-am bagat cu masina de abia am iesit....asfalt uscat va doresc tuturor!!!
  10. e asfatat complet, deja sunt si plombe pe alocuri dar urmeaza ultimu strat, oricum se merger fain trebuie doar putina atentie..
  11. nu as vrea sa va plictisesc cu povestile mele de incepator, sunt sigur ca cei din banat stiu toate traseele frumoase din zona noastra, dar poate unui coleg din alta margine de tara care ar dori sa ne viziteze i-ar prinde bine cateva indrumari.Traseul a fost:Timisoara-Buzias-Lugoj-Slatina Timis-Valiug-Resita-Soceni-Lugoj-Buzias-Timisoara..300km.De data asta nu am fost singur, vreme mohorata la plecare dar optimism maxim la noi ..cafeaua la Buzias de incalzire...de pe la Lugoj a inceput vantul pana exact la Slatina Timis, chiar ne-am bucurat ca o sa putem savura traseul pt care am pornit de acasa.....de fapt drumul incepe pe o vale si de aceea nu se mai simte vantul .....sa-mi iau motor e cea mai buna decizie din ultimii ani, ..ma scoate din casa, ma duce in locuri pe care nu le-as fi cautat altfel, mai aproape de natura.....avem parcuri si in oras dar altfel se simte toamna in padure, pe dealuri...traseul ales este unu cu o circulatie scazuta exceptand Lugoj-Slatin Timis special ales ca sa putem savura plimbarea, de asemenea e un traseu cu multe curbe...
  12. am fost in viteza, nu vroiam sa ma prinda noaptea pe drumul spre timi, am vrut sa iau masa la pensiunea din rosia dar nu am gasit pe nimeni, erau deschise usile dar nici picior de angajat, cateva masini parcate afara, dar cred ca erau cazati doar, nu am gasit sala de mese si m-am lasat pagubas...
  13. este o bucata noua ce leaga slatina timis de valiug direct prin muntii semenicului, drumul e 95%terminat, are 36 km,am intrat in primavara din greseala cu masina, nu era asfalt, am mers vreo 10 km, pt motor e numai bun!
  14. caut colegi pt tura timisoara-slatina timis-valiug pentru joi 10.10.2013, e un drum nou de 36 de km pe care as vrea sa-l fac, restul traseului se poate discuta , doar ca joi seara sa revenim in oras!
  15. asa cum mi-am promis,prima oprirela ana lugojana....clatita si cafeaua m-au mai incalzit un pic, era un soare cu dinti si mi-a fost cam rece la 9 cand am plecat, am continuat spre faget, traseu care alta data il uram ( cu conserva) acum a devenit foarte atractiv, incet m-am imprietenit si cu motorul, e un transalp ce l-am luat acum la sfarsit de sezon..pe la cosava, soare..o adevarata placere...serpentine.... intrarea in judetul hunedoara, sunt cam la a 3-a iesire, acam totul e nou pentru mine,altfel privesc natura,altfel o simti, cu parfumul ei,e tare diferit fata de masina....imi vine sa opresc din 10 in 10 km pana la ilia a fost o placere, pe dealurile de la cosevita si ohaba, spectacol, asa m-am bucurat ca si-a revenit vremea si am apucat iesirea asta, ....am intrat pe dn7, sau e68..aici nu am admirat peisajul prea mult,o aglomeratie ce am prins, ma repet, incepator fiind am un morcov cand e trafic intens.......fac stanga spre brad si cool...din nou ma simt in largul meu, curbe, circulatie putina.... intre brad si abrud am mai oprit de cateva ori...motiv intemeiat: peisajul mirific, parca eram Magada Savuica de pe facebook, erau formele de relief, dar mai erau si oamenii care intretineau acele dealuri, numai gradini imprejmuite, livezi cosite, mirosul de fan si de stiulete....mai era si mirosul specific de comina(din care se facea tuica) prin sate...spectacol! ce imi place laplimbarea pe motor e faptul ca poti sa meditezi, nu te deranjeaza nimeni...telefoanele, la ele ma refer, tot cautam solutii ca sa imi fac plimbarea mai plactuta, asa ma tenta sa fac stanga sau dreapta spre toate satela care le vedeam pe indicatoare, ma gandeam ca mi-ar place o tura in care sa nu fi nevoit sa te garabesti sa ajungi la capat k mai tre sa te si intorci...cate locuri frumoase asi descoperii, sunt convins ca sunt dar nu sunt promovate.....si daca ar fi promovate eu nu am timp sa le vizitez...nu acum.. Attached Thumbnails
×
×
  • Creează nouă...