mexykanu Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 bagi tija in tub la maxim si ii faci plinul Daca nu gasesti ulei 10w, poti pune ulei 5w si niste untura de porc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arshan Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2013 pai am pus ulei 5w si imi pare cam moale nu prea revine sus repede normal ar tebui sa se auda un zgomot o fasaiala in furca la ulei ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 arcurile alea se mai schimba si ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arshan Postat Decembrie 8, 2013 Autor Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) am o problema la o honda de 80cc nu intra in ture am schimbat aprinderea cu platou cu tot cdi bobina carburator si nimic motorul este facut de la 0 segmenti piston cilindru semeringuri tot nu reusesc sa imi dau seama ce are am o problema la o honda de 80cc nu intra in ture am schimbat aprinderea cu platou cu tot cdi bobina carburator si nimic motorul este facut de la 0 segmenti piston cilindru semeringuri tot nu reusesc sa imi dau seama ce are Editat Decembrie 8, 2013 de arshan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate