reddogsibiu Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 O plimbare scurta intr-o duminica de octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Octombrie 21, 2013 Autor Share Postat Octombrie 21, 2013 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) ce noroc aveti cu zona aia...... nu e data sa vin in sibiu si a nu dau o fuga pe dealurile alea sa iau" un instantaneu Editat Octombrie 21, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 pe sub copacul ala ars era sa-mi las prietena insarcinata ) (a 3-a poza din randul doi ) deci cand va duceti pe acolo sa nu va duceti singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 pe sub copacul ala ars era sa-mi las prietena insarcinata ) (a 3-a poza din randul doi ) deci cand va duceti pe acolo sa nu va duceti singuri DA NICI CU TINE NU VOM MERGE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Cand ai fost? azi? duminica am fost pana pe oncesti. cu mobra pana la releu si deacolo pe jos... inca avem vreme frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 DA NICI CU TINE NU VOM MERGE..... pai da ca poate ne face si noua vreo figura Cand ai fost? azi? duminica am fost pana pe oncesti. cu mobra pana la releu si deacolo pe jos... inca avem vreme frumoasa... duminica pe la amiaza ce noroc aveti cu zona aia...... nu e data sa vin in sibiu si a nu dau o fuga pe dealurile alea sa iau" un instantaneu da e faina zona ,fotograful nu prea e profi si nici aparatul dar merge si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate