Jump to content

Sergiu_Q

Super Membru
 • Content Count

  2,379
 • Joined

 • Last visited

About Sergiu_Q

 • Rank
  animal trainer

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  sergiu_q@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucureci
 • Carnet moto din
  02-2002
 • Motocicleta
  R1250GSA - Luluţa3.0
 • Numar Moto
  BT-01-SGH
 • Club
  Bambu'

Profile Fields

 • Interests
  to stay alive

Recent Profile Visitors

1,517 profile views
 1. nu asta. de asta am si specificat ca pe telefon merge bine in orice conditie. e o problema de conexiune ceva. am tot setat si noise canceling-ul...si pozitia microfonului si tot degeaba. Ma gandeam ca ppate am o unitate cu defecte sau are probleme cu DMC mode.
 2. cred ca franat pe marcajul de delimitare a benzilor de asta s-a si dus asa de mult. cum ar zice un prieten "opreai un camion pe distanta aia" (bine, cu conditia sa nu accelerezi cand de fapt trebuia sa franezi )
 3. motocicleta asta nu are ABS ?
 4. am un set de Cardo Packtalk care merge super ok pe telefon dar cand discut cu pasagerul calitatea sunetului lasa de dorit si in plus la viteze de peste 130km deja nu ne mai intelegem. se aud numai franturi. daca vorbesc la telefon la viteze mult mai mari nu am absolut nicio problema (nici eu nici cel cu care vorbesc. ma aude la fel de bine, deci nu e de la noise canceling cred eu) a mai patit careva asa ceva ? il folosesc pe mash mode.
 5. http://www.motorentals.ro/ eu cand am vrut sa testez GSA-ul am inchiriat de la ei, i-am rupt fasul o zi si la final am tras o concluzie. am luat o motoreta aproape noua, cu 1000km
 6. discutiile de aici pot ajuta pe altii sa nu ajunga in situatii roz, nicidecum nu e vorba de lipsa de respect. fratele meu a murit intr-un accident similar acum 20 de ani. a ratat o curba si dintr-o cazatura banala s-a ales cu o fractura cervicala si murit instant. poate daca ar fi invatat din experientele nasoale ale altora ar fi stiut cum sa evite situatiile nasoale ulterioare. eu inca invat din nenorocirile altora.
 7. ai un link de recall de la BMW ? ca pe topicul ala zice ca "i s-a spus ca..."
 8. ai gasit ? ca am si eu cateva intrebari legate de Pandora vreau sa-mi pun pe BMW R1250GSA si nu stiu daca trebuie modificata ceva cablaraie sau merge inlocuita cea originala BMW cu asta de la Pandora
 9. am uitat sa mai adaug un bonus. am si placutele de frana fata noi pentru etrierii aia cu 4 pistonase (binenteles cele mai bune ca nu ma zgarcesc la bani :)) )
 10. am uitat sa postez taman pe pagina asta ca imi vand trotineta motoreta este in Bucuresti (pentru cei care s-au speriat de numarul de BT :)) )
 11. intre timp a primit si o revizie de ulei + filtru
 12. am trecut de mai multe ori pe la Iablanita neamule 90% spre GSA ca altele nu mi-au placut la fel de mult. am trecut de mai multe ori pe la Iablanita neamule 90% spre GSA ca altele nu mi-au placut la fel de mult. am uitat sa specific ca motoreta are ITP-ul facut recent (valabil inca vreo 2 ani adica) si binenteles toate actele sunt in regula pe numele meu, etc. (pentru mine e de la sine inteles acest aspect dar prietenii mi-au zis sa specific si acest lucru) inca un accesoriu de care am uitat : Cosmo Fork Brace https://www.cosmo-accessories.c
 13. Vand Suzuki V-Strom DL1000 K8. Motocicleta a fost cumparata din UK de un roman in 2010 la 8mii km si din 2012 si 18mii km a ajuns la mine. In acest moment motocicleta are 51mile (aproximativ 82mii km). In momentul de fata tocmai a primit placute de frana noi, piston de ambreiaj si kit de pompa de ambreiaj noi. (evident cu lichidul de frana schimbat) Motocicleta se vinde cu toate acareturile care le am la ea: - Cutie centrala originala + cutii laterale din aluminiu facute Bogdan Harea (sunt facut din aluminiu dur si prinse pe cadrul original) - Motocic
×
×
 • Create New...