bikemen Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 cumpar urgent un motor de ot honda sau yamaha sau kawasaki de 600 minim in stare de functionare.chiar si mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx6r-din-1999-541253.html moto ok estetic si mecanic pt anii ei ,consumabile OK ...o ia la prima cheie,nu bate ,nu trancane merge f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Aha ,posibil... in titlu scrie doar "moto viteza" .asteptam lamuriri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 pana atunci...au fost inundatii pe la bv? ps urgent e scris si anuntul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 in orice caz nu aici trebuia postat.... este sectiunea de vanzari-cumparari si nici eu nu am inteles ce vrea colegul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 cred ca nici el nu a inteles ce a scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikemen Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 doar propulsorul.ms de critici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate