Tigly Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 Salut, In perioada 12-22 Mai o sa fiu prin zona Timisoarei (festivalul berii Timisoreana:-) si Clujului (festivalul berii Ursus:-))). Probabil ca o sa ne ducem si motoarele cu noi (eu + 2 colegi). Si acum rugamintea: Ce ture de o zi se pot face in apropiere de Timisoara (Semenic, Muntele Mic?) As avea nevoie de detalii un pic mai precise decit imi ofera harta rutiera. Aceeasi rugaminte in legatura cu zona Clujului (mai precis undeva in zona Gilau-Capus). Multam Tigly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 uite niste harti http://www.harti.as.ro/categories.php?cat_...84b86261d75809f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dietmar Postat Mai 8, 2004 Share Postat Mai 8, 2004 harti exacte cu coordinate GPS, te intereseaza? mai poti merge in zona si in alte locuri, depinde ce fel de enduro vrei, mai soft sau mai hard, pt. fiecare am ture cite vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Mai 9, 2004 Autor Share Postat Mai 9, 2004 Salut Dietmar, Ma intereseaza, cum sa nu, numai pe bani sa nu fie :-) GPS inca nu avem deci nu ne ajuta in tura asta, poate pentru viitor. Cum facem, sa te sun cind sint in Timisoara, pe Miercuri-Joi ? Inteleg ca esti din Timisoara, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Mai 17, 2004 Autor Share Postat Mai 17, 2004 Salut, In lipsa altor sugestii (nu prea s-a obosit lumea cu informatii de ajutor) am bagat pina acum trei ture in saptamina trecuta. - Cisnadioara (noroi naspa, tocmai plouase) - Borlova-Muntele Mic (suuuper!) - Garina-Semenic-Trei Ape (la fel de suuuper, mai putin busola mea care ne-a ratacit vreo trei ore) Zona Caras Severin este facuta special pentru enduro! Nu degeaba vin sutele de enduristi nemti in fiecare an pe acolo. Mai am o saptamina de stat prin tara si inca doua ture planificate (pe linga Cluj si in Bucegi). Daca ma mai tine DR-ul ca deja toba si pedala sint legate cu sirma sa nu le pierd :-) Vinde careva un EXC 400 la 4000 de Euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate