valisiano Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) In vara acestui an (mijlocul lui Iulie) ne-am hotarat aproape instant la un circuit: Tg-Mures- Sighisoara-Agnita- Transfagarasan, Curtea de Arges- Ramnicu Valcea-Horezu- Baia de Fier- Pestera Muierilor- Ranca- Transalpina- Sebes- Tg-Mures. A fost foarte frumos (cel putin d.p. nostru de vedere), doar ca a fost foarte scurt din lipsa de timp (servici). Am plecat sambata dimineata si ne-am intors duminica dupa-amiaza cu un popas peste noapte intre Ramnicu Valcea si Baia de Fier. Bineinteles ca nu s-a putut fara peripetii Dupa plecare pe langa Agnita ne-am oprit, iar un coleg a pus piciorul jos in groapa si.... POC , fara avarii, doar o mica julitura la carene. Circuland lejer..... la urcare pe transfagarasan surpriza apare la mine. Avand o toba sport am bagat ceva plasa in ea sa mai atenueze zgomotul si bineinteles ca mi-a dat antigelu afara. Atunci am depistat ca mii dus bulbul de pe radiator. Problema a fost rezolvata simplu Pe partea cealalta de munti pe langa Baia de Fier s-a repetat istoria dar cu celalalt coleg. S-a oprit pe marginea soselei si a calcat....... POC cu motoru si cu doamna . Bineinteles ca fara avarii. Asta este, desi pot spune ca toti eram cu experienta de peste 13 ani si cu multe mii de km parcursi Atasez cateva poze ce le am pe telefon si ruta: Iar pe sfarsitul lunii iulie o calatorie de 3 zile pana in Vama, doar eu cu Doamnele Editat Noiembrie 4, 2013 de valisiano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 `onda aia e a mea si e un CBR 1000F Aici is cateva poze daca vrei sa o vezi mai bine /index.php?/topic/703283-honda-cbr-1000f-stare-f-buna/&do=findComment&comment=3571105 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Foarte frumos traseul ales! Anul viitor daca ajung cu bine as vrea si eu sa il urmez. Vorbesc de vreo 2-3 ani de Sighisoara (am neamuri acolo) si Transfagarasan si inca nu am ajuns. Felicitarile mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2013 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate