Sari la conținut

valisiano

Membru
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    danmasca2@yahoo.com
  • Skype
    danacvarist

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Mures
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Suzuki GSX 750 Cafe Racer
  • Numar Moto
    MS-82-VSV

Informații profil

  • Motociclete detinute
    JAWA 175CC- ETZ250- JAWA350- HONDA CB500, Honda 1000F

Vizitatori Recenți Profil

622 citiri profil

valisiano's Achievements

  1. Salutare. Am gasit la cineva o Honda MTX 125 Chr sport racing din `91, motor in 2T, racier pe apa etc. Motorul merge, are ceva copresie, am dat cateva ture cu el si l-am si cumparat ca era la un pret de nimic (nefolosit cica) Ma rog. Ideea e ca acest motor nu are acte (s-a vandut de cateva ori) Am un contract de V-C de mana cu vanzatorul. Cum pot verifica dupa serie daca nu e cumva furat? A doua chestie ar fi .... unde naiba gasesc piese de schimb la acest model? Am mai intrebat ici colo si nimeni nu prea da semen ca s-ar gasi piese de schimb pt modelul acesta. Sa fie piese compatibile de la alte motoare Honda? Nici nu mi-am pus problema ca nu gasesc piese de schimb, avand in spate experienta unui alt motor Honda vechi, cam de prin anii 90, la care gaseam orice. Va multumesc. » Post actualizat in 05 Feb 2015 11:11 Acesta este modelul. Poza e cu character informativ » Post actualizat in 05 Feb 2015 11:19 Am gresit titlul. Mama lor de denumiri interminabile: Honda MTX 125 HRC rally sport
  2. Aplicatia s-a instalat cu succes pe Lenovo P780 Problema: Setari- UTILIZATOR.... Imi iese din aplicatie MESAJ: Din pacate, AjutoMOTO s-a oprit, PS: FELICITARI !!!
  3. Sănătate domnișoarei motocicliste. Încerc cu greu să fac abstractie de comenturile fără sens sau răutăcioase. Orice ar fi făcut (cu sau fara vină) s-a întâmplat o nenorocire.Ar trebui să o sustinem, fiecare în felul său. E colega noastră!!! Să fereasca Dumnezeu de probleme de genu. Din păcate vorbesc în cunoștință de cauză.
  4. Bucur Calin l-a chemat. Odihneasca-se in pace.
  5. Apoi lasa ca bem o bere si povestim.
  6. Tu canti, tu descanti. Cine a inceput???????
  7. nu e frig deloc. Ai impresia ca te arde.
  8. 110% de acord. Eu am specificat ce si-au dat cu presupusu militenii de viteza mobrei si am scris: "nu stiu cat e de valabil....... dar ce mai conteaza"
  9. Parerea mea e ca ar trebui sa tragem concluzii. Hai ca deja o iau pe coclauri. La fiecare accident, aceleasi povesti.
  10. Domnu` mystery. Vad ca esti din Cluj, asa ca nu iti mai da cu presupusu. Acolo este linie dubla intrerupta pentru a da acces in parcarea hotelului-restaurantului. Ceea ce prezinti tu pe harta google, nu e actualizat. Acum ceva vreme era linie dubla continua, acum nu mai e. Si nu dori tu atata moarte conservarului. Daca erai in locul lui nu aveai cum sa vezi motoru, mai ales ca la cca 150 m, drumul spre Corunca o ia usor la vale. La viteza pe care o avea nu a avut timp niciunul sa reactioneze, nicidecum conservarul sa-l vada pe mobrist. Nu-i destul ca sunt doi decedati cu familiile indoliate? Mai terminati cu comentarii dinastea de eroi ca nu sunteti voi perfecti. Si eu de multe ori am scapat la limita, atat cu conserva cat si cu mobra. Daca am avut noroc nu inseamna ca voua sau mie nu mii se poate intampla nimic. Apropo, daca te uiti la filme facute de mobristi, ai sa vezi ca in peste 90% din cazuri ei sunt de vina. Indisciplina mobristilor in trafic este de neimaginat.
  11. ianachim, in zona exista reguli de circulatie, care daca s-ar respecta nu ar exista prea multe probleme. Ce sa mai faca acolo? Eventual sa existe 24/24 ore un militean in mijlocul strazii sau sa devieze circulatia pe camp. Este un drum european. Si asa cea mai mare densitate de militeni cu radarul si nu numai sunt acolo. Cand nu sunt..... se vad rezultatele. Vad ca pe drumurile noastre, numai daca sunt sperietori pe sosele se poate circula cat de cat civilizat (exceptie cei cu ceafa lata). S-a intamplat din cauza neatentiei, adrenalinei etc. Nici nu conteaza prea mult. Problema e ca s-a intamplat. Si asa ...... acuma ne vaitam si cand suntem in saua motorului, multi dintre noi nu mai tin cont de nimic si se cred zmei. Imi pare rau de cei care au ramas in urma celor doi decedati.
  12. NU e nici un intors pe linie continua. Acolo este linie intrerupta dubla pentru a-ti da posibilitatea sa intrii in parcarea hotelului Business. Problema a fost ca masina a virat stanga catre parcare , iar motociclistul a venit cu viteza foarte mare. 100% soferul masinii nici nu l-a vazut. In aceea zona, anual sunt morti. E o zona cu peco, 2 hoteluri, parcari, in imediata apropiere intrare in parcul auto, la case cu alei etc. Iti da impresia zona ca poti sa ii dai dar e foarte nasoala, foarte multe accidente an de an. Locuiesc in zona si trec zilnic minim de 2 ori pe acolo. Dumnezeu sa-l ierte. Din pacate exista si a doua victima din cauza acestui accident. Pasagerul de pe bancheta din spate a decedat astazi in sala de operatie. Condoleante familiilor.
×
×
  • Creează nouă...