alex96 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Salut , stie careva de la ce motocicleta mai este compatabil discul de frana spate de la hyosung 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Stiti de la ce motocicleta mai este compatibil discul de frana spate de la Honda 600 ? Hyosung sunt zeci de modele de 125 ... Dar daca ma iau dupa semnatura ta ... HYO.. GT 125 R ... Se potrivesc de la motoretele ... GT 650 toate modelele ... GT 250 si GT 125 toate modelele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex96 Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Problema e ca nu prea am gasit in Romania. Si vroiam sa stiu daca se potrivesc de la alte motociclete care se pot gasi piesele usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Se poate face comanda ... Bani sa fie ca se gasesc ... In unele locuri mai scump ... altundeva mai ieftin ... Trebuie sa stii unde sa cauti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Da-mi datele si dimensiunile si poate te rezolv eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex96 Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2013 Diametru 230 mm Grosime 3-4 mm Prindere 6 suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate