Sari la conținut

Proxi

Super Membru
  • Număr conținut

    2.306
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.proximaholding.ro

Profil

  • Sex
    Not Telling
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.559 citiri profil

Proxi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Parerea ta: Nici cal, nici magar. Daca cineva e proprietar, face ce vrea pe proprietatea lui. Proprietatea era semnalizata si delimitata cu lant, conform schita Digi 24. E responsabilitatea calatorului sa se informeze pe unde circula. Sau "si-a asumat", cum zic multi mobristi. "Anchetatorii bănuiesc că, aici, grupul de ATV-uri a mers pe această variantă aproximativ 150 de metri, apoi a virat la dreapta. Chiroşcă ar fi pierdut legătura cu acest grup şi s-a grăbit să îi ajungă din urmă. Foto: Ziarul de Iași După ce s-a terminat drumul asfaltat, Chiroşcă a mers cei 150 de metri pe drumurile dintre vii, însă nu a cotit la dreapta, ci a mers înainte: la o distanţă de 20 de metri se afla o pancartă pe care scria „Proprietate Privată“, legată de un lanţ de fier cu zale. Anchetatorii bănuiesc că Bogdan Chiroşcă, cel mai probabil a observat indicatorul şi s-ar fi aplecat pentru a trece pe dedesubt, însă nu a reuşit. Lanţul ruginit prins între cei doi stâlpi de beton şi viteza mare cu care circula au acţionat ca un ferăstrău." » Post actualizat in 31 Oct 2018 03:51 Pot eu sa circul prin casa ta, cand vreau eu, si apoi sa te dau in judecata, ca m-am impiedicat de masa?
  2. Deformarile indica cu precizie mare ce si cum s-a intamplat. (pe topicul Distanta de franare -probe practice, mai multi forumisti au realizat distante de franare de 6-10 m la viteza de 50 km/h ) Pacat ca s-a dus atat de tanar.
  3. Zicand asta, n-ai habar de management. Esti naiv sa crezi 'politica firmei'... In orice tara din lume, si in orice sistem social, iti merge bine daca esti hotarat.
  4. Proxi

    Vechituri

    Un amic a zis acum cateva luni la un chef ca si-ar dori asa ceva. Azi m-a chemat la ziua lui. Ce crezi ca am cumparat ieri de pe net? hehe Multumesc 255b, dar am citit a doua zi mesajul tau.
  5. Proxi

    Vechituri

    Are cineva de vanzare un peste de sticla din perioada comunista? (mare si frumos )
  6. Asa se vede daca te uiti de la nivelul popandaului
  7. Felicitari pentru gestul tau frumos, bravo, asa ajuti pe cineva in nevoie!
  8. Chiar nu inteleg de ce ar vizita cineva lagare de exterminare sau locatia unui accident nuclear... iar tu si prietenii tai nu vreti sa-mi explicati ce va atrage pe voi in acele locuri... Eu cred ca habar nu aveti nici voi de ce va duceti acolo. Haidi pa!
  9. Hai nu te mai basica atata, te-am confundat cu unul cu acelasi stil de scris conflictual, ca al tau. Scuze. (vezi mai jos textul la care ma gandisem, iata si poza la care se facea referire cu "motorul urcat de Politie in autobuz": http://www.motocicli...cedat-22092017/ )
  10. Beatrice si ceilalti participanti, astept de la voi impresii din excursie, poate asa o voi face si eu. (eu chiar nu inteleg de ce ar vizita cineva vreodata Auschwitz, Cernobîl, Tiraspol... poate ma luminati voi)
  11. Viteza poate fi probata foarte precis (indiferent de vechimea si modelul trascaletei), dar pentru asta trebuie platit un expert. Goe 75, spunea acum cateva pagini ca motoreta a fost pusa in autobuz pt. a fi transportata la service/politie , el insistand ca autobuzele/tir-urile sar frecvent si brusc in fata mobrelor care merg regulamentar.
  12. Nu toti pe forum injura si apoi gandesc... (sunt si oameni care au minte, pe unii ii admir - nu toti motociclistii sunt prosti) Motociclistule, fa cum vrei cu viteza, si o sa te trezesti ca ala de a intrat in basculanta, sau ala pe Podul Basarab, sau ala sectionat in doua pe DN1 in weekend (inca nu s-a scris aici...). Anul trecut au intrat 7 mototciclisti in tiruri care intorceau, iar explicatia aici pe forum a fost ca tirurile intorc foarte repede... Altul a intrat efectiv in autobuz, in Buzau, iar la Craiova acum 3 luni unul a fost efectiv decapitat, de un indicator rutier. Deci despre ce vorbim? Nu e vorba de viteza, este? (despre robot: nu mai repeta ca papagalul ce spune Goe, el e pus doar pe hartza, iar minte are cat un adolescent)
  13. Oricine moare (sau ramane paralizat) din cauza vitezei prea mari, e un prost. Puteti reduce viteza, oricand. Pe mine m-ati facut in fel si chip ca va zic sa reduceti viteza...pentru a va salvati vietile voastre... Catalin a fost inmormantat, cativa il mai tin minte ca a salvat oameni. Deja lumea vorbeste de alte treburi aici pe topic, iar el ramane o statistica... -Asta e viata si asta e firea umana... Dar el nu mai e.
  14. Moartea acestui om e o tragedie care nu trebuia sa se intample. Era bine sa-si continue viata: Mai avea vieti de salvat, calatorii de facut, bucurii de care sa aiba parte. Discutia era despre cauzele care provoaca asemenea nenorociri, insa unii nu pot discuta in mod civilizat, din pacate. Va doresc sa n-aveti parte de astfel de evenimente.
×
×
  • Creează nouă...