robert_bobariu Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Dupa o saptamana nebuna de munca 'in deplasare', ce poate fi mai frumos decat o intoarcere pe indelete spre casa? Incarcat ca un catar, pe Valea Frumoasei: Editat Noiembrie 6, 2013 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 Nu ti-a fost frica de Scufita Rosie pe forestierul ala? Nu. Dar am ajuns sa-mi fie frica de niste caini care sunt la cativa km de la intersectia dinspre Paltinis cu Valea Frumoasei spre stanga (spre barajul Raul Sadu). Pazesc o rulota si o fac cu abnegatie. Am de vreo luna o gaura in pantaloni de forma unui canin canin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Drujbarii vad ca lucreaza si ei ca nebunii, nu prea au odihna Cu invidie, maxime felicitari pentru tura curajoasa, arata beton peisajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Intr-adevar , foarte frumos peisajul. Din pacate...dupa cum s-a vazut...padurea dispare . Incet dar sigur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Faina tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 bravo mos ca ai fost incarcat eu unul zic ca ti a folosit... aveai caramelele din tura de transfagarasan??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 Mai am vreo 2 milimetri si termin 'caramelele', asa ca o sa trec la... Karoo 3 (sunt comandate de mai bine de 2 luni si abia ieri a ajuns si spatele!). M-am hotarat: rotile de rezerva o sa le incalt cu Next-uri. Si atunci poate mai incercam o tura 'energica'. Chestia cu incarcarea in noroiul acela cu strat subtire poate ca a ajutat la stabilitate, dar nu la sentiment - ma gandeam ca daca o pun jos, o sa o ridic cam greu singur, ca in afara de padurarii din film, alti oameni nu am intalnit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate