Roxynel Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 bai ce oameni :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2013 Am facut un pic de off-road gratie lui Foxu' a zis ca ma duce el pe drumuri "bune" 8 km de forestier, dar a meritat din plin, plus ca am bagat papa bun la burtica. Daca anuntai mai din timp mergeam pe TA, ca doar ti-am zis ca nu te mai alerg ai avut mare noroc pe ultimii doi cu care s a plimbat i a bagat in pestera sa le arate ... URSUL..... TU ai scapat ieftin... bai ce oameni :| ca bine zici ZAMBILUTO noroc cu pasagera ca am avut si eu cu cine sa beau... restul... ADVENTISTI " de cola si apa de izvor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 restul... ADVENTISTI " de cola si apa de izvor Si-asa mi-a mirosit numai a mujdei de usturoi in casca. Nu vreau sa stiu cum ar fi fost combinat si cu mirosul de tuica fiarta. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2013 Si-asa mi-a mirosit numai a mujdei de usturoi in casca. Nu vreau sa stiu cum ar fi fost combinat si cu mirosul de tuica fiarta. ) BUN.. prea BUN .... prea de la VOINEASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 .(cel mai bine pica masa cu o tuiculita..fie ea si nefiarta)... foarte fain.. asteptam si un topic pe tema asta...filmulete, poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 ai avut mare noroc pe ultimii doi cu care s a plimbat i a bagat in pestera sa le arate ... URSUL..... TU ai scapat ieftin... Pe noi ne-a dus la capre negre si caprioare ... numa' una s-una ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate