Sari la conținut

ovideu

Membru
  • Număr conținut

    345
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ovideu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    FX 650 Vigor / F800GS
  • Numar Moto
    BV 46 UVI / BV01UVI
  • Club
    Ugly Bikers RC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XT600

Vizitatori Recenți Profil

1.599 citiri profil

ovideu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "Din punctul meu de vedere, nu ii respectati pe ceilalti.. Unii sa stea in casa sa nu raspandeasca virusul, iar altii sa se plimbe in voie, ca isi fac cerere.. Pana la urma, oricare din noi este capabil sa faca o cerere, sau sa isi gasesca "o urgenta" ca sa se plimbe. Mai bine sa terminati cu postarile de genu, ca suciti cutitul in rana multora. Plimbati-va pentru voi, in caz ca nu reusiti sa stati izolati, fara a mai distribui" reusitele voastre". Este o situatie de tot rahatul, nimeni nu isi doreste sa stea inchis, si toti ne dorim sa se termine cat mai repede." sursa: text preluat. Ianachime, bătrân și nebun ai rămas. un adevărat spirit liber, nu ratezi nimic.
  2. ești pe dinafară man.. și asta te atacă, întâi o dai cu Barna, acum cu Marquez.. deși asta cu alifia și lupa îți sunt familiare când ești în fața tastaturii probabil. nu mai polua topicuri degeaba.. vezi ți de drumurile tale și lasă ne pe noi ăștia simpli să visăm pe poteci.
  3. probabil de invidie faci asfel de comentarii gratuite, nu trebuie să dea explicații nimănui legat de montajul filmării sau a modului cum se dă pe moto, bine că are curaj să o facă pe astfel de trasee... coborârea dinspre Cabana Plaiu Poienii spre DN nu e ptr toată lumea, dar probabil ocupat fiind cu tastatura și comentarii politice gen Mircea Badea nu o să ajungi vreodată pe aici.
  4. e înșelătoare curba aceea acum toamna cu asfaltul rece, mare păcat.. și ieri au căzut vreo 2 pe cheia, dar au avut noroc de pe contrasens era liber. ps: ptr cultura ta generală, acolo e județul Brașov.
  5. superb ce să mai... mi-a venit și mie idee de o tură in genu ăsta anul trecut urmărind Turul Spaniei la cicism și nu ar fi greu de pus in aplicare având în vedere că ajung anual cu familia la rude în Alicante... ce prețuri au la închirieri moto?
  6. din ce văd pe poze nu ați ajuns nici lângă vârful lui Crai... mai era mult de mers până in Tabla Buții.. mai așteptați un pic să se usuce... apoi merge și dinspre Vamă..
  7. îți raspund eu că il bifez anual, dacă îți găsești o perioadă din an mai putin ploioasă și nu vei fi singur merge...cere mici abilități în teren.
  8. da, merci... sunt un fericit, cu muntii asa de aproape de casa... camera e montata in lateralul castii, de regula o folosesc in carcasa surmensibila si atunci se mai elimina din fosnet, iar acum am uitat sa tin cont la editare. parbrizul asta stock arata cel mai bine ca design si inca unu de la Touratech (500E), doar ca eu mai sar printre oglinzi pe forestiere si ar fi pacat sa ma impiedic la aterizare )))
  9. am tot vazut-o in decursul vremii in toate anotimpurile, chiar si de pe partea cealalta
  10. Toata saptamana trecuta am urmarit diferite harti meteo-radar sa dau "ultima tura" si cum vremea de noiembrie la Brasov e mereu mohorata deabia sambata si duminica se anuntau maxime de +8 respectiv +10 grade cu ceva cer senin. Zis si facut, sambata dupa 12 aveam liber... asadar la 12:10 erau 8 grade, resetam tripu si ieseam pe poarta cu directia Tg Secuiesc-Ojdula-Lepsa. Pana la Ojdula inclusiv carosabil uscat, aer de toamna tarzie cu hornurile caselor fumegand in prag de iarna.. intrand in forta in padurea de brazi dupa primele 2 curbe temperatura a scazut brusc la jumate, aerul in casca devenint taios am trecut imediat in treapta 3 si cu grije sporita la acele de par, la mazga, la noroaie facute de tafurile care scot lemne am urcat spre pasul vrancean (1100m) bucurandu-ma de fiecare minut din cei 30 de km ce urmau spre Lepsa. odata trecut in judetul Vrancea peisajul s-a schimbat, cer senin, carosabil uscat din nou 8,9 gr pe bord...de vis. Din partea cea mai frumoasa am editat si un film La intoarcere, goretexu rezista, si cei 215 km de placere ma aduc din nou la realitate...a mai trecut un sezon .. cu siguranta scurt in timp liber ptr multi dintre noi... o sa punem casca in cui si o sa visam la gura sobei urarind trasee si planificand concedii...
  11. merge, da-i bataie.. o frumusete de traseu
  12. se vedea nr de înmatriculare in schimb.
  13. super, bravo Flo.. m-am aventurat si eu anul trecut (16 feb) printre despartitoarele de beton inca vreo 2 km.. parea sinistru, brazi cazuti, bolovani, etc asa mi-am explicat cel mai serios motiv ptr care e inchis atata timp.
×
×
  • Creează nouă...