dequiallo Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 tobele erau marving parca ..iar suportii de picioare erau defapt ceva crash paduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Decembrie 2, 2013 Autor Share Postat Decembrie 2, 2013 Danke! dequiallo! are cineva o idee unde pot sa gasesc un set de marving-uri?!:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 scuze pt intarziere, am fost banat 1 luna ) vezi pe ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat August 12, 2014 Autor Share Postat August 12, 2014 Am inceput si eu cu modificari! tobe adaptate de la un CLS ( ca atat are bun Mercedesul:))) ), semnalizari, oglinzi, etc.... » Post actualizat in 14 Aug 2014 06:28 Cum a iesit?!:-) Acum se monteaza "silencere"! Nu mai pot de urechi!!! Bineinteles ca mai am mult pana la tema aleasa: avionul Blackbird!:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 Apropo...moto a ajuns cam asa... http://www.bestbike.ro/yamaha/vmax/cruiser~custom/motociclete/3044658.htm?pgsource=searchresult&year=1991&colorname=negru&countyname=bucuresti,%20sector%205&price=3950&tabid=1&pictureid=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate